Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna15

moj tata chyba zdradza mame

Polecane posty

juz kiedys podejrzewalam o to tate, czesto wychodzil z domu a jak mama do niego dzwonila to mowil ze jest u siostry (czyli u mojej cioci) a tak naprawde to u tej swojej siostry byl 5 min a w domu go z 3 godziny nie bylo.. ale ostatnio zaczelam znowu sie martwic. tata jak nigdy wczesniej wychodzi na prawie dwugodzinny spacer z psem a kiedys to ledwo na 10 min. czesto siedzi z telefonem w reku a jak podchodze to go chowa lub wylacza.. dwa dni temu chcialam pojechac do babci na dzialke a nie moglam wyciagnac roweru z garazu, bo mamy remont i pelno tam mebli itp wiec chcialam zeby tata go wyciagnal. szukalam go w calym domu ale go nie bylo, wyszlam wiec na dwor , tez go nie bylo zeszlam na dol do piwnicy (bo mamy takie schody) i az zatrzymalam sie na schodach, tata rozmawial z kims przez telefon i przyznam ze chcialam podsluchac ta rozmowe ale jedyne co udalo mi sie uslyszec to "moze pozniej uda nam sie porozmawiac" a jak weszlam do piwnicy to zaczal sie tak dziwnie zachowywac... aha i co ciekawe telefon caly czas nosi przy sobie i nigdy go nie zostawia ;-/ boze prosze pomozcie mi, co mam robic ? powiedzialabym mamie, ale nie jestem pewna w 100%..

Gość gość
Szpieguj go jedyne wyjscie,potem sie zastanowisz czy powiedziec mamie...

Gość gość
Postaraj sie podsluchac rozmowę.

Gość gość
To jest problem dorosłych - powiedz mamie o swoich obserwacjach, a następnie odsuń się od tematu. Niech sami dalej załatwiają to między sobą.