Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykro mi bo facet który mi sie podoba nie adorował mnie na imprezie

Polecane posty

Gość gość

na którą mnie zaprosił :( a liczyłam na to podziękował mi w sms że przyszłam i jak sie zobaczylismy to zaprosił mnie na następną imprezę wstępnie odmówiłam , no bo skoro mnie tam nie podrywa to po co pójdę ? dobrze zrobiłam ? :(

Gość gość
Nie za dużo wymagasz peepko?

Gość gość
Skoro cie idiotko zaprosil na kolejna i podziekowal za poprzednia to chyba jest toba zainteresowany czego oczekiwalas filmu dla nastolatkow, ze bedzie tanczyl z toba kazda wolna piosenke i gleboko patrzyl w oczy dorosnij!!!

Gość gość
No ale przez całą imprezę nawet do mnie nie podeszedł, tylko ten sms później :-(

Gość gość
12.27 podszyw może faktycznie jest zainteresowany :) tylko nie afiszuje tego bo przeciez mnie zaprosił , łudzę się :) jesu jaki on przystojny , masakra podszedł do mnie na imprezie i powiedział - i jak tam Aniu ? a ja się speszyłam i powiedziałam -dobrze- jestem przegrańcem :(

Gość gość
idz na ta kolejna impreze i zobacz jak rozwinie sie sytuacja

Gość gość
Gdyby byl zainteresowany to by z Toba spedzil wiekszosc czasu On tylko cie lubi jako kolezanke

Gość gość
możliwe, sama nie wiem co mu w głowie siedzi , może lubi być zdobywany ? może nie chciał pokazać ludziom że mnie lubi, nie wiem co sądzić , oczekiwałam że poświęci mi czas , że porozmawiamy sam na sam ale nic takiego nie zainicjował , może się wstydzi ładnych kobiet ;) :P

Gość gość
przestan go tlumaczyc. Gdyby byl zainteresowany to by rozmawial z toba

Gość gość
nie tłumaczę go ale na innym topiku faceci piszą że wkurza ich że kobieta czeka aż facet przejmie inicjatywe , że ona musi dać znać i podrywać więc ja tego nie robiłam a on dzwoni do mnie , rozmawia, nawet kiedyś przy kawie pytał czy mam kogoś , znowu mnie to speszyło i się uśmiechnęłam do niego a on też się uśmiechał sama już nie wiem, może oboje jesteśmy nieśmiali