Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczera prosba dziewczyny....

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mile I szczere dziewczyny..mam pytanko znam kobiete z widzenia widuje ja czesto w autobusie..podoba mi die I dosyc czesto na Nia patrze lecz ona bywa powazna AZ wczoraj kilka razy sie do mnie usmiechnela co robic..pomocy wstydze sie jej ale,ona tak na mnie dziala...

Gość gość
Podejdź do niej, nie bój się :) Ja jestem jedną z takich dziewczyn i powiem Ci,że to my zawsze czekamy :) Raz miałam taką sytuację gdzie facet normalnie się przysiadł i zaczął rozmowę, druga sytuacja to taka gdzie kolejny facet za mną wysiadł, dogonił mnie i zapytał się czy nie mam ochoty na kawe :)

Gość gość
Heh no wiem zeby sie nie BAC ale zycie jest dziwne.kogos znamy rozmawiamy zagadujemy kogos,nie,znamy wstydzimy sie..no nie wiem o czym mialbym zaczac rozmawiac..a do,cichych ludzi nie naleze...ratuj kolezanko

Gość gość
A teraz jeszcze dodam coraz rozni Sa ludzie tylko telefonu tablety nie wiem czy wypada komus zawraca glowe

Gość gość
Jeśli sie usmiechnęła, to znaczy, że zwróciła na Ciebie uwagę. I co dalej ona może zrobić? Przeciez jej w ogóle nie wypada cię zaczepiać. Podejdź i powiedz, ze od dawna myslałeś jak z nią nawiązać znajomość, bo jest śliczna, urocza itd. , ale masz wątpliwości jak zareaguje, dlatego dopiero dzis się odważyłeś itd. Nie znam kobiety, która by sie oparła takim słowom ( no chyba, ze jest szczęśliwie zajęta). Ale nawet wtedy byłoby jej milo. A ty zobaczysz reakcję i bedziesz wiedział na czym stoisz. :) powodzenia i odwagi :)

Gość gość
Fajnie sie to czyta co napisalas...ale czy nie braknie mi odwagi..za duzo mam mysli w glowie jak ona zareaguje a moze sie przypadkiem usmiechnela,czy mi wypada..no kurcze kopnij mnie na odwage

Gość gość
Własnie Ci załadowałam "wirtualnego kopa" - poczułeś? :) Pomyśl, nic nie ryzykujesz. W ostateczności dziewczyna zareaguje jak jakaś idiotka. A wtedy będziesz mógl odetchnąć z ulgą, że nic z tego nie wyszło, bo po co Ci idiotka? Więc nic nie tracisz. A zyskać możesz wiele, bo może to właśnie ta jedyna :)

Gość gość
Ala bolalo

Gość gość
umow sie z nia.

Gość gość
I nie widzialem jej wczoraj I coraz bardziej sie boje do niej podejsc...podajcie jakos najprostrzy przyklad jak do niej zagadac

Gość gośćjedentaki
elo młoda, mam golfa dwójkę, a jak kolega pożyczy, to trójkę... wybierzesz się ze mną na przejażdżkę? (np)

Gość gość
Czy tutaj nie ma normalnych ludzi???jej zapytac o cos nie mozna

Gość gość
ale juz w 1 odpowiedzi na Twoj temat, masz odpowiedz jak zagadac :)