Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_bo_kto_inny

CZY KTÓRAŚ Z WAS W PIERWSZYCH TYGODNIACH CIĄZY MIAŁA OKRES??

Polecane posty

Gość ja_bo_kto_inny

j/w

Gość gość
ja w 6 tygodniu dostalam plamienia. myslalam ze to okres. ale to bylo po ciezkiej pracy. potem znowu plamienie ale juz wiedzialam ze jestem w ciazy i niestety ale moj Synek opuscil mnie w 17 tygodniu

Gość ja_no_bo_kto_inny
przykro mi.. a czy któraś z was jeszcze miałam plamienia w dniu spodziewanego okresu???

Gość gość
Ja nie znam nikogo takiego osobiście.

Gość gość
ja mialam przez 3 miesiace okres

Gość gość
moja szwagierka przez pierwsze 3 miesiące ciąży miała okres i temu nawet nie podejrzewała że jest w ciąży....przynajmniej tak twierdzi

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży. Z punktu widzenia fizjologicznego okres w ciązy jest niemożliwy. w ciązy może być krwawienie/ plamienie mylnie brane przez kobietę za okres ale sam okres jako taki nie.

Gość gość
Ja miałam krwawienie w terminie miesiączki stad moje duże zaskoczenie miesiąc pózniej ze ciąża jest juz tak zaawansowana !!!!

Gość gość
ale co dziewczyny ze okres byl normalny taki jak co miesiac? bo mi ostatnio sie spoznial staramy sie o dziecko i zrobilam test zobaczylam tam cien cienia i po paru godzinach dostalam @ i zalalo mnie pozadnie

Gość gość
Ja miałam plamienia w terminie miesiączki. Były skąpe, takie brunatne i trwały tydzień. W kolejnym miesiącu już ich nie było. Ale jak Cię zalało, to kiepsko. Zrób sobie beta hacg dwa razy i zobacz, czy rośnie. A cały czas krwawisz?

Gość gość
1 @ nie miałam -dlatego zorientowałam sie ze to ciąża . (to był 6 grudzien) A 6 stycznia zaczęłam plamić pojechalam do szpitala a lekarz mówił że to pozostałosci po okresie . i tak miałam jeszcze w lutym a w kwietniu urodziłam. Moja kuzynka miała słabszy okres przez 3 miesiące w Marcu się dowiedziała że jest w 3 msc ciąży a w Maju urodziła -ma śliczną zdrową 7latkę

Gość ja_bo_kto_inny
a czy ten "okres" miałyście taki jak poprzedni czy inny.. bo ja mam niby okres ale brzuch mnie praktycznie nie boli a zawsze musiałam brać tabletki typu ketonal bo zwijałam się z bólu

Gość gość satiana
No wlasnie...ja mam tak samo wiec chetnie zapytam jak wyszlo w Twoim przypadku?