Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pasje powinna mieć kobieta aby podobały się facetom

Polecane posty

Gość gość

Panowie, czym powinna się pasjonować wasza partnerka? Czy istnieją jakieś rzeczy, które was odrzucają?

Gość fiku mikuuu
Faceci lubią u kobiet ekskluzywne pasje, takie, które pokazują ,że kobieta to dama z wyższych sfer, zatem: jazda konna narciarstwo granie na fortepianie lub innym instrumencie klasycznym

Gość gość
a nie możesz mieć pasji sama dla siebie? Facet jeśli się zakocha to zaakceptuje twoje pasje nawet dziwne czy nudne dla niego

Gość gość
A jak dziewczyna ma bardziej "męskie" pasje? No wiecie, jakieś sporty ekstremalne itp. Czy damie to przystoi?

Gość gość
a Ty znasz znaczenie słowa "pasja"?? To nie coś, co ma imponować- tylko cos co CIEBIE pasjonuje.

Gość gość
No tak, ale wiem, że faceci nie każdą pasję akceptują i dlatego wolę się dowiedzieć jakie są mile widziane.

Gość gość prawdziwy men
Dla faceta liczy sie przede wszystkim ladna twarz I zgrabna doopcia ,jesli wygladasz jak potwor to I gra na flecie nie pomoze!

Gość gość
gotowanie .sprzatanie.pranie

Gość gość
to jeden z najbardziej dolujacych tematow jakie kiedykolwiek widzialam...

Gość gość
ale głupota. A kogo obchodzi czym się pasjonujesz? Jeśli facet nie zaakceptuje cię taką jaka jesteś to nie jest dla ciebie.

Gość gość
To nie czytaj. Jesteś kobietą, więc temat i tak cię nie dotyczy.

Gość gość
fitness, aerobik, dietetyka stosowana, stylistyka, kosmetologia, yoga najlepiej wszystkie naraz

Gość gość
a same dla siebie nie możecie mieć pasji? Facet ma akceptować kobietę całą z jej pasjami, z jej dziwactwami. Co to za wymyślanie że czegoś nie akceptują albo muszą być jakieś z górnej półki. Moją pasją są książki i nauka języków. Jestem w bardzo szczęśliwym związku

Gość gość
Co za głupi temat. Tak się składa, że jestem kobietą i nie mam żadnych klasycznych pasji. Historia XX wieku, speleologia, archeologia, wspinaczka, snowboard, oceanografia, architektura... To co, nadaję się na dziewczynę? :D

Autorka pyta jakie pasje robią na facetach wrażenie, zatem odpisuję zgodnie z tym co słyszałam od przedstawicieli płci przeciwnej. Żadne nie ekscytował się, że jego dziewczyna lubi rozwiązywać krzyżówki czy robić an drutach.

Gość gość
doopą ruszać

Gość gość
pasja nie ma robić wrażenia na kimś ma sprawiać przyjemność temu dla kogo coś jest pasją nawet jeśli to są krzyżówki czy robienie na drutach

Gość gość
Fikuu, jesteś baba, więc się nie wypowiadaj. Inne dziewczyny tak samo niech nie tego nie robią. Tylko panowie mają pisać.

Gość gość
Powiem Wam, że to prawda. Moją pasją jest gra na skrzypcach. Właściwie nie pasją tylko całym życiem i zawodem, bo jestem na akademii muzycznej. Poza tym jestem bardzo atrakcyjna fizycznie także faceci często mnie zaczepiają na ulicy, a ja jak mam czas to z nimi rozmawiam. Za każdym razem jak mówię, że gram na skrzypcach to widać, że robi to naprawdę imponujące wrażenie i zaczynają zachowywać się trochę inaczej (ubieram się dość wyzywająco, a tu nagle odczuwają potrzebę pełnej kultury :p ).

Gość gość
jestem facetem więć czuję sie uprawniony do zabrania głosu. Co mnie fascynuje w kobiecie ? dobroć .zwykła ludzka ,przyzwoita dobroć . W czterech literach mam czy laska skacze na spadochronie czy testuje gry RPG . Natomiast to co mnie rożni od kobiety - to jest ważne.

Gość gość
gdyby dobroc cie interesowała, tu już dawno bylibyśmy razem ;)

Gość gość
Pasją kobiety powinien być jej facet i na odwrót :) a reszta... niech sobie robi co chce, każdy powinien mieć swoje prywatne życie... nawet będąc w związku.

Gość gość
Nie można się chyba zmusić do zainteresowania czymś na pokaz

Gość gość
niech znajdzie kogoś kto tak jak ona lubi aktorstwo

Gość gość
Kolejna blondynka intelektualna wygenerowała dupolizańcze zapytanie.

Gość pomaranczlala
Won, prawiku. 🖐️

Gość gość
Motoryzacja i sport. Te dwa słowa sprawiają, że faceci będą przed tobą klęczeć :D

Gość gość
To ja bym nie klęknął bo nie chce kobiety interesującej się motoryzacją, zresztą mi też to zainteresowanie lata koło pióra, bo czym tu się jarać... marzyć o autach na które nie stać 99,99% ludzi ;)