Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona moze sobie cos zrobic?

Polecane posty

Gość gość

zerwalem ostatnio kontakt z zakochana we mnie kobieta. wiedziala, ze nie bedziemy razem, stwierdzila, ze chce tylko przyjazni i kontaktu ze mna od czsu do czsu, poczatkowo sie zgodzilem i trwalo to jakis czas, byla szczesliwa, ja tez lubilem z nia gadac. ostatnio poznalem kogos i zerwalem tamten kontakt bo moja nowa dziewczyna chce mnie miec na wylacznosc. moja kolezanka bardzo to przezywa, wiem ze placze, teskni, blagala bym tego nie robil. jest wraziwa. w 1 z sms napisala mi cos typu, ze jesli jej by sie cos stalo to mam pamietac ze jestem najwazniejsza osoba w jej zyciu i zawsze bedzie jej na mnie zalezalo. teraz tez co jakis czas pisze bym zmienil zdanie. ciagle prosi. czy moze sobie cos przez to zrobic? i czemu az w taki sposob postepuje?

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
bo lubi zebrac o uwage a honor jest jej obcy

Gość gość
x

Gość gość
Nie martw się nic sobie nie zrobi :) a już na pewno nie przez Ciebie...Słowo

Gość gość
oni zawsze tak straszą tylko nic nie robią

Gość gość
Czemu? Bo chce osiągnąć swój cel. Zwyczajnie Cie szantażuje, pomyśl, do czego może sie posunąć jak nie zechcesz być z nią... Im szybciej zerwiesz kontakt tym lepiej. Dla wszystkich.

Gość gość
Bawi mnie tylko, że faceci tak dają sobą manipulować. Laska jest psychiczna, posuwa się do szantażu, a autor ma ją za wrażliwca i jej współczuje. Oj bidulka :-D

Gość gość
dopoki nie pojawila sie twoja nowa dziewczyna miala naddzieje ze jednak cos miedzy wami bedzie teraz tonac brzytwy sie chwyta rozpierdzieli ci zwiazek i dalej bedzie czekac na swoja szanse niestety znam z doswiadczenia

Gość gość
ona 20. nie wiem, czy mnie szantazuje, bo nigdy nie nalegala na zwiazek, chciala tylko tego kontaktu.

Gość gość
bez kontaktu związku nie będzie proste

Gość gość
ale ona nie chciala zwiazku, jak zobaczyla, ze jej nie kocham, tylko przyjazni

Gość Zuzanna Amelia ææ
Popieram wypowiedzi powyzej. Zwykly brutalny bezwzgledny szantaz. Panna moze sie posunac nawet do nalykania sie tabletek a nastepnie zadzwoni do Ciebie abys przyjechal i ja ratowal. To nie milosc. To dogadzanie za wszelka cene wlasnemu egoizmowi i walczenie o skupienie na sobie i tylko sobie calej uwagi. Uciekaj jak najdalej. Zakoncz jakiekolwiek kontakty dla wlasnego dobra i dobra Twoich najblizszych.

Gość gość
jeszcze nigdy nie dzwonila, bo czegos chciala, to pierwszy raz, gdy mnie tak o cos prosi. nie chciala tez bym widzial jej lzy z tego powodu, wiem od znajomych.

Gość gość
nadzieja umiera ostatnia więc tkwiła w przyjaźni z nadzieją że nóż któregoś pięknego dnia ją pokochasz i będziecie żyli długo i szczęśliwie

Gość gość
nie chciała żebyś widział jej łzy szkoda że nie chciała żeby znajomi o tym cie informowali bo gdyby nie chciała to byś się nie dowiedział nie prawdaż

Gość Zuzanna Amelia ææ
"jeszcze nigdy nie dzwonila, bo czegos chciala, to pierwszy raz, gdy mnie tak o cos prosi. nie chciala tez bym widzial jej lzy z tego powodu, wiem od znajomych." Bo do tej pory miala to co chciala i Ty jej to zapewniales. Teraz ten stan rzeczy ulegl zagrozeniu. Masz kogos innego. Jej ego na tym cierpi. Jesli wiesz to od znajomych to znaczy ze oprocz szantazu bezposredniego probuje tez naginac i manipulowac innymi. Twoj wybor. Ale jesli sie poddasz to kazdy zdrowy czlowiek powinien Cie omijac na kilometr.

Gość gość
a mi jej szkoda bo bylam w podobnej sytuacji, mi taki kontakt z osoba, ktora kochalam bardzo ponogl, moze to przemysl i kontaktujcie sie raz na jakis czas

Gość gość
kobiety to cwane bestie nigdy nie moge wyjsc z podziwu