Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dentysta dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do bardzo fajnej, młodej pani stomatolog - ma 29 lat i dwójkę dzieci 3 letnią córkę i rocznego synka. Dla dorosłych jest bardzo dobrą panią stomatolog. Szukluam stomatologa dla mojej córeczki. Jak myślcie czy mogłabym zapisać ją do niej ? Ma jeszcze współwłaściciela w tej klinice, ale to facet.

Gość gość
nie rozumiem, o co pytasz. co za znaczenie ma płeć dentysty. ważne, kto lepiej dogaduje się z dziećmi, ma z nimi kontakt, itp. pogadaj ze znajomymi do kogo chodzą z dziećmi albo zapytaj wprost tej dentystki, które z nich lepiej się czuje w pracy z małymi dziećmi

Gość gość
On ma chyba córkę. Ona jest wyprobowana przeze mnie, a on nie wiem jak leczy. Nie wiem czy ona jest dobra dla dzieci, chociaż sama ma.

Gość miłeczkaa
to czy lekarz jest dobry dla dzieci nie zalezy od tego, czy ma własne, tylko od tego czy ma podejście. My leczymy sie w biodencie w krakowie. I ja i córka :) i mają tam świetny system stomatologii dziecięcej, dzieci się nie boją, nic ich nie boli, leczenie jest zabawą.. i o to chodzi :)

Gość gość
a jaka różnica czy dla dziewczynki i jakiej płci jest stomatolog? przecież będzie jej zaglądał do buzi a nie do majtek :O

Gość gość
Autorka się boi, że dentysta facet zamiast szkliwa nałoży jej córce świeżą spermę prosto z k****a :classic_cool: