Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna ktora na studiach dorabiala sobie sporadycznie sponsoringiem ...

Polecane posty

Gość gość

nie ma prawa do milosci? Do szczesliwego zwiazku? Do kochania i bycia kochana? Do wlasnej rodziny z porzadnym facetem?

Gość gość
Kazdy facet chce zalozyc rodzine z prostytutka :p

Gość gość
przede wszystkim przestań grzeszyć to nie jest uczciwe ani nie czyni cię porządną tylko zwykłą nierządnicą taką z pod latarni

Gość gość
Trudno oczekiwać, że będzie się miało porządnego faceta, samej odbiegając od tego i to znacznie

Gość gość
loda robilas?

Gość gość
ma! nawet powiem więcej ona powinna szybko awansować i jaką ministrą zostać. bo pracowita zaradna i niezależna

Gość gość
ooooooooooojojojo co ja się lodów narobiłam...

Gość gość
Posłuchaj mundrych które radzą żebyś całe życie trzymała to w tajemnicy :( Na 100% kiedyś spotkasz jakąś koleżankę , znajomego i twój porządny partner ,, niechcący " się dowie. A jak się dowie to go już nie będzie:O Jedyna nadzieja to znaleźć kogoś kto to zaakceptuje ale to chyba będzie bardzo trudne . Szukaj

Gość gość
tak! każdemu facetowi, którego spotkasz opowiadaj co robiłaś bo "Na 100% kiedyś spotkasz jakąś koleżankę , znajomego i twój porządny partner ,, niechcący " się dowie." więc każdą pierwszą randkę rozpoczynaj od opowieści ilu ich było, co robiliście i ile za to brałaś!

Gość gość
a po co ona ma mu takie rzeczy opowiadać? to nie jego sprawa! on też ma jej opowiedzieć kogo gdzie przeleciał i czy coś za to dał czy nie?

Gość gość
Nie na każdej randce do k**wy nędzy tylko komuś z kim chce się związać na stałe . xxx aha! czyli ma poczekać aż on się w niej zakocha i dopiero wtedy mu wywalić kubeł zimnej wody, tak?

Gość gość
a na chuj ci normalna rodzina? w niej sie tak nie dorobisz kariery nie zrobisz jaka mozesz w tym sponsoringu. baba jak ma dobrze to zawsze kombinuje i zle jej wychodzi.

Gość gość
jakby wszystkie co studiowały i były na sponsoringu nie chciały zakładać rodzin to w Polsce nie byłoby ślubów!!!

Gość gość
to jest taki problem glupich p**d ze nie rozumieja ze o pewnyh sprawch sie z facetami (kandydatami na partnera / meza) nie gada, o bylych, o tym ze sie puszczalo... i o wielu innych rzeczach, znajdz sobie przyjaciolki - facet to facet

Gość gość
ciekawa dyskusja

Gość gość
Ja tak pracuję i mam zajebistego, kochającego faceta. Pracuję tak, bo lubię być niezależna. Znajomi nie wiedzą o tym, na zdjęciach mam zakrytą twarz, znajomi nie wiedzą jakie mam cycki, pupę itp. Jak mieliby mnie poznać? :D Od czasu do czasu trafi się wścibski oszołom, nołlajf na utrzymaniu rodziców, to prawda, ale można też rozpuścić plotę o takim jak pozwyzej i już podchodzi z dystansem. Wszystkie wasze teorie są z dupy wzięte, nic o tym nie wiecie, to nie piszcie głupot.

Gość gość
do tej z 20.57 i jak sie czujesz po tym jak sponsor spuszcza ci sie a twarz? czujesz sie dumna?

Gość gość
:)