Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za tuska odbywa się eutanazja polaków. W tym miesiącu chorych na raka

Polecane posty

Gość gość

Tak podnieśli ceny leków że muszę się zapożyczyć aby pomóc mamie bo nie starcza jej renty ani mojej pensji.

Gość gość
biedota polska jak na leczenie nie ma to niech zdycha. a nie zeruje na pieniadzach podatnikow

Gość gość
A niby kto?

Gość gość
a to ze w polsce bieda i starych ludzi nie stac na leki za swoja prace to czyja wina Pigmejow? czy k***wskiego polactwa ktore zawsze wypisywalo , ze nie zyczy sobie utrzymywac emerytow

Gość gość
polak to k***a i usmiercac ja trzeba

Gość gość
no to,że podnieśli ceny jakichśtam leków z kilku zł do ponad 100 to przesada, i to chorym na raka :O skąd oni mają brać kasę? JA JESTEM ZDROWA a to nie jest kraj dla chorych ludzi,za to dla patologii, pryzjezdnych(ukraincow, czeczenow, turkow - tym daja kase) , dla alkholoikow i wiezniow sa pieniadze! cale szczescei nie pracuje i nie musze placic podatkow a zakupy robie w czechach takze POLSKI rzad ani kawalka grosza mojego nie zobaczy

Gość gość
moja mama po 20 latach pracy przeszła na rentę potem na emeryturę wiecie ile dostaje ok 1 tyś zł, gdyby była sama to by z tego nie wyżyła,

Gość gość
Idiotko ZUS kradnie i wreszcie się tego nauczcie tępe cipy!!!!! Czekam aż taka jedna mądra z drugą która wyżej sra niż dupe ma sama zachoruje. I będzie czekać w kolejce miesiące aż zdechnie. Głupie cipy, łatwo wam oceniać, ciekawe jakie wy będziecie miały emerytury.

Gość gość
kiepskie prowo po pierwsze zastanów co oznacza eutanazja a dopiero pisz pozbawianie kogoś możliwości leczenia czy zakupu leków nie jest eutanazją lecz egzekucją jak już

Gość gość
ale odkrywcze..... a jaka samotna kobieta może się sama utrzymać jeśli np. nie mieszka jeszcze z rodzicami ?

Gość gość
juz brak miejsc pracy na Zachodzie dla brudnych zlodziejskich kombinatorow polaczkow. trzeba wrszcie cos z tym zrobic. a i tych staruchow zawzietych by zyc zbyt duzo jest, tylko smrod w Europie przez nich i klopoty z demokracją

Gość gość
U niektórych to emocje biorą górę używacie niewybrednych określen a to przecież niektórzy z was głosowali na PO , nie można winić jednego człowieka za wszystko co złe w tym kraju

Gość gość
kochana jaki to rząd polski, to kneset! żydowski rząd!

Gość gość
polaczki za to takie sa wobec siebie uczciwe niewinne i solidarne

Gość gość
Do gościa z 18,52 Zycze Ci długiego zycia a możewtedy nie jeden może ci cos takiego powiedzieć, ty stara/y śmierdzielu zatruwasz nam tylko atmosferę na cmentarz z tobą , a to nie będzie miłe