Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość daisylowe

wysotrzone zmysły, poczucie oderwania od rzeczywistosci

Polecane posty

Gość daisylowe

Witam, od dłuższego czasu nęka mnie pewna sprawa. Gdy byłam dzieckiem zdarzało się to wiele razy, potem w okresie 12-17 jakos to zanikło, teraz mam osiemnaście lat i w sumie przezylam to w ciagu ostatnich kilkunastu miesięcy z trzy razy. Trudno to opisać, ale spróbuje. Leże i próbuje zasnąć, niestety bezskutecznie, wpatruje sie w migającą diodę laptopa, widzę w ciemności zarys okna, czegokolwiek i nagle czuje, ze to jest nie dwa metry odemnie, a niesamowicie daleko, zmysły sie wysotrzają, tykanie zegara z sąsiedniego pokoju rozsadza mi czaszkę, głaszczę stopą prześcieradło i słysze niesamowite głośny szmer zwiazany z poprzednim ruchem, czuje sie całkowicie rozbudzona, jakby moje oczy same sie rozszerzają, w mojej głowie pojawia sie uczucie rozbawienia, szoku i jeszcze raz rozbawienia z powodu szoku, chce sie sprawdzic i poruszam kilkukrotnie głową w lewo-rawo-lewo-prawo, za kazdym razem odczuwam to tak mocno, a dźwięki z tym zwiazane ktore normalnie sie ignoruje sa tak głosne, jeszcze raz patrze przed siebie i wydaje sie, ze jestem kilometry od tego, ze patrze na przedmioty w pokoju z bardzo daleka. Nie mam pojecia jak jeszcze moge to opisac, ale mam nadzieje, ze ktos bedzie umial mi pomoc i wie co to znaczy, co sie dzieje z moim mózgiem w takich chwilach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować