Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból piersi po miesiączce

Polecane posty

Gość gość

Moja miesiączka(od 4 czerwca do 7 włącznie) była skąpsza i krótsza( o 3 dni) po niej nastąpił ból piersi , który trwał ok tygodnia z przerwami i różnym nasileniu , kolejna miesiączka nastąpiła 25 czerwca( tydz wcześniej ,ale cały czerwiec ciężko pracowałam fizycznie , nie spałam , spożywałam dużo alkoholu) trwała ok 5 dni . w ost dzień krwawienia poczułam ponownie ból w piersiach , mniej uciążliwy niż po ostatnim okresie , nie jest to stały ból . myślę, że ciąże mogę wykluczyć , gdyż stosunek odbywał się podczas okresu , partner miał dodatkowo prezerwatywę miało to miejsce 9 maja . pomocy ?! co to może być ? czym jest to spowodowane ? zaburzenia hormonalne ? spanie na brzuchu ?

Gość gość
czyli co to mogło być , jak miałam jak przed okresem , czyli bol brzucha taki jak na okres i piersi też mnie bolały ?

Gość gość
zrób test, ja pierdykam, tak ciężko iść do apteki i zapłacić kilka zł żeby się dowiedzieć?

Gość gość
był to mój pierwszy stosunek , podczas okresu i z gumką , piersi się nie powiększyły , brak tez innych objawów ciąży , ciekawi mnie tylko skad ten bol ?!

Gość gość
Mogą być lekkie zaburzenia hormonalne. Ja też miałam w tym cyklu podobnie, tylko miesiączkę miałam o czasie. Bolesność piersi nie przed okresem jak zwykle, a pod koniec okresu i kilka dni po, tak jakby PMS się spóźnił. Też miałam pracowitszy miesiąc niż zwykle.

Gość gość
dziękuje za odpowiedź a nie tylko leć po test ... gdy mam tą bolesność piersi już po raz drugi , teraz bardziej odczuwam bol w lewej piersi , jest to taki dziwny rwąco -szczypiący bol , który pojawia się i ustaje z nasileniem właśnie w lewej piersi , może niedobór magnezu ma jakiś wpływ ?