Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puzdro600

eloooo panie i panowie

Polecane posty

Wróciłam droga elyto :D Panowie spodnie w dół wystawiajcie anusy, Madzia zdejmuje sukienkę zakłada sztuczne dildo, strapona będzie gwintowanie :classic_cool: Zamykam oczy już widzę Nowego i Janusze jak wystawiają swoje świeże obwarzanki do brutalnego rozdziewiczenia :D

Gość kara11
A mogę Ci asystowac? Zwłaszcza przy Nowym?

Dajesz :D Ja go zapnę w d/u/p/e a Ty pojedziesz go w buziaka :D Mam chęć zrobić mu z anusa wylotówkę na Katowice :D Kundla też przelecę :D Także żadem suport mu nie wyrobi przy moim gorącym pręcie :classic_cool:

Gość kara11
Dzięki :) z przyjemnością. A tak na marginesie to literki Ci się p********ily ?;)

Coś k/u/r/w/a cienko przędziecie :D Jakiś frajer się burzy na Bacówce do tego wtóruje mu stado drętwych buców :D W c/h/u/j z takimi samcami w dope niech sobie wsadzą taki bajer :D

Gość kara11
Nie chybnie kogoś brakuje ;)

Mam z/a/j/e/b/i/s/t/ą chęć na wjazd jakiemuś samcowi w twarde pośladki gorącym dildo :D Był tu taki ale s/p/i/e/r/d/o/l/i/ł :D J/e/b/a/ł/a bym go, że aż iskry by szły :D

Gość kara11
Łaaaaaaaaaaau, ja bym związała i trzymała w razie potrzeby ;)

Ruszałby girami ;) Mogłabyś usiąść mu na mordę :D Zrobiłybyśmy to na zmianę, jego obwarzanka musiałaby być gorąca jak czerwona fajerka w kuchni :D

Gość kara11
Trochę przerażające :D, a jak bym Go udusiła?

Gość guuupia rogata bestia
NO zerkam czytam no ...bardziej rogata niż ja ..chętnie poznam.

Gość kara11
We trzy ? Biedak nie ma szans :p Nie wyjdzie z tego żywy ;)

Gość gość
boszsz...,co to za prymityw?

Spokojnie dziewczyny można go podduszać :D Nie udusi się zawsze z tzipy zasie trochę tlenu, będzie żył :D Chcę żeby jęczał i prosił o litość, mam chęć zdominować go, tak mocno żeby już więcej nie chciał aby było inaczej ;) Kajdany i wszystko co tam mamy na niego :D

Gość kara11
Nie będzie jęczał, w ustach będzie miał albo Ciebie albo moje majtki, prośbę o litość wyrazi wzrokiem :)

O tak, facet zdominowany, poddany to jest to czego pragną nowoczesne kobiety ;) Chcę żeby był całkowicie zależny od naszej woli, nie damy mu wytchnienia, pieski lubią ostrą jazdę ;)

Gość kara11
Zniewolić fizycznie i psychicznie, tak aby już nigdy nie było takie same. Tak aby nie mógł o tym zapomnieć i pragną więcej. Myślisz, że te gryzące też tak lubią?

Osobiście nie wyobrażam sobie żeby kobieta coś mi wsadzała :D Facet to facet, więc takie gadżety i zapędy raczej odpadają, to raczej faceci lubią wsadzać kobietom ;) a nie odwrotnie. No ale co kto lubi. Temat dominującej kobiety, nie jest głupi, aczkolwiek w moim odczuciu musi to być wplecione ze smakiem, tak żeby stanowiło urozmaicenie. Trzeba też pamiętać o zaufaniu, bez którego takie motywy raczej nie przejdą, indywidualna znajomość ciała, preferencji seksualnych. Związki ze stażem, czasami wymagają złamania pewnych schematów na zasadzie samiec dominator i wiadomo kobieta uległa, czasem dobrze jest coś urozmaicić i umiejętnie wmontować coś nowego.