Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę mówić

Polecane posty

Gość gość

Mam ciężką wadę wymowy i nienawidzę mówić. Najchętniej nic bym nie mówiła :(

Gość gość
Przykro :( Rozumiem Cie. Mieszkam w obcym kraju i ledwo gadam w ich jezyku, dla nich brzmie pewnie tez jakbym miala wade wymowy. Tez nie nawidze mowic.

Gość gość
Najgorzej jak ktoś zaczepi na ulicy, żeby o coś zapytać. Zawsze robię z siebie idiotkę. Ostatnio jakiś facet chciał poderwać mnie w parku, uciekłam... Jąkam się strasznie.

Gość gość
Nie przejmuj sie swoja wada, wiem, ze latwo powiedziec, ale serio - pieprzyc to. Zyj dla siebie, a rozmawiaj z ludzmi, ktorych kochasz, i ktorym ufasz. A jak Cie znowu jakis facet zaczepi, to sie usmiechnij, gestem pokaz, ze sie spieszysz i spokojnie odejdz, nie ma powodu uciekac. Chyba, ze chcesz nawiazywac nowe znajomosci, wtedy kilka wdechow i jak gdyby nigdy nic mow tak jak potrafisz. Jak Ci sie wyda, ze sie z Ciebie nasmiewa, to srodkowy palec i kop w d**e, nie wie co traci. Jesli bedzie zachowywal sie naturalnie, to przynajmniej wiesz, ze trafilas na milego, kulturalnego osobnika :)

Gość gość
Udawaj niemowę.

Gość gość
Dziękuję Wam za posty. Niemowę też czasem udaję.

Gość gość
Też tak mam...osoby które chamsko piszą- udawaj niemowę na pewno nie chcialiby się ze mną wymienić..Już nawet nie liczę, że kogoś spotkam...pewnie zawsze będe sama

Gość gość
To smutne.. ale mam podobnie od kiedy mam zatkane uszy. 6 msc. to też nie lubię mówić w hałasie. Bo slysze siebie tak cicho i w ogóle dziwnie mi :( Tylko w umiarkowanej ciszy jest ok. A od czego masz wadę. Może idź do logopedy.