Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 lat bez ślubu stara baba i chęć dziecka

Polecane posty

Gość gość

rachunek : mam 32 lata, on jest 4 lata starszy, 6 lat jestesmy razem = zero dzieci, jedna deklaracja, że kiedys ślub. już nic mu nie mówię, bo się zlości, że pieniędzy nie mamy... a mi zegar tyka..

Gość gość
no to postaw sprawe jasno - jesli chcesz dzieci, a on zwleka, to znaczy,ze nie z nim ( bo zegar tyka). Chyba nie jest analfabetą i zrozumie . Albo- albo.

Gość gość
Po co ci slub? Tyle czasu yjecie bez niego i jest dobrze.

Gość gość
Ja mam 35 a on 40, 7 lat razem, brak ślubu, dziecka i... kasy :(

Gość gość
ale wy baby głupie ejsteście!! czemu jestescie z takimi facetami którzy maja w dupie to że dla was ostatni dzownek na dziecko a im to lata i powiewa???i to jeszcze 6-7 lat tworzycie zwiazek z kims takim??? o dziecku to juz powinnyście były dawno rozmawiać i wiedzieć na czym stoicie a nie w wieku 35 lat rozpoczynać błagania faceta o dziecko.

Gość gość
Pieprzysz jak stara rura.Po kiego grzyba ci ten chory slub?Potem bedziesz pisac tak jak wszystkie "po slubie sie zmienil,rozwod"

Gość gość
na dziecko masz jeszcze czas. nie wiaz sie z takim facetem na stale bo sie nagle nie zmieni. nie pisze po zlosci, ale glupia jestes. facet jest dorosly, jestescie juz troche razem wiec cos jest nie tak. na dziecko ciagle bedzie brak pieniedzy...zycie, ale w tak myslac ponad polowa ludzi nie mialaby dzieci.

Gość gość
obiecanki cacanki

Gość gość
ślub cywilny kosztuje grosze, wystarczą chęci;/to zwykłe lenistwo...

Gość gość
chyba nie lenistwo, ale BRAK UCZUĆ.

Gość gość
faktycznie , cywilny to grosze (80 zł), my z moim mezem zrobilismy male przyjecie i slub cywilny w sumie wszystko nas kosztowalo 8000zł a cala te kwote odzyskalismy w prezentach od gosci wiec zasadniczo nie zaplacilismy nic :D

Gość gość
Nie macie pieniędzy a ty chcesz ślub i dziecko? Lol

Gość gość
To nie jest tak, ze nie mamy. Nie mamy zaoszczędzonych, na bieżące wydatki mamy. Nie chce wystawnego ślubu. Chcę katolickiego ślubu, bo takie mam wyznanie.

Gość gość
nie szanujesz się, a on z tego korzysta. Przecież mozecie wziąć slub cywilny bez wesela, zaplacicie tylko 80zł, ale już będziesz żoną a nie konkubiną... ON CIE PO PROSTU NIE CHCE ZA ŻONE