Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa pominęła mnie w ważnej sprawie

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego takiego języka to tesciowej nie masz co? Widac wstydzili sie chyba ciebie to nie chcieli zebys byla na tym spotaniu bo prostak jestes i tyle i poznala sie ta twoja niby tesciowa na tobie.

Gość gość
Kozak w necie, dupa w świecie buahahah.Tak mądra, obrotna, wygadana, a jak przychodzi co do czego, siedzi jak kocmołuch w mysiej norze, czyli klasyka tematu.

Gość gość
Kozak w necie, dupa w świecie buahahah.Tak mądra, obrotna, wygadana, a jak przychodzi co do czego, siedzi jak kocmołuch w mysiej norze, czyli klasyka tematu.

Gość gość
ONA POWIEDZIAŁA ......... TO TY MÓWISZ NIE JA TEŻ PRZY TYM BĘDĘ JAK NIE TO SPOTYKAMY SIĘ GDZIE INDZIEJ JAK MAMUSI DZIECI PRZESZKADZAJĄ NIE PYTASZ O ZDANIE TYLKO TY DECYDUJESZ JA TEZ MIAŁAM W ZWIĄZKU Z WESELEM PRZEJŚCIA ALE USADZIŁAM MAMUSIĘ NA DUPIE MOJA TO JESZCZE NAJPIERW ZA MOIMI PLECAMI PRZEKONYWAŁA DO SWOJEJ RACJI MOJEGO MĘŻA O POTEM W JEGO OBECNOŚCI PRZEDSTAWIAŁA SWOJE WIZJE ŻEBY MIEĆ POPARCIE A MÓJ NIE ŚWIADOMY MĄŻ NIE ZNAJĄC MOJEGO STANOWISKA WYRAŻAŁ ZDANIE SWOJEJ MAMY

Gość gość
jeszcze używała jak mówiła liczby mnogiej patrząc na mojego męża zrobimy kupimy jak sobie przypominam to aż mnie nosi

Gość gość
to trzeba było napisać głupia krowo, że dokładasz kasę do kupna domu - co nie zmienia faktu, że dla konkubenta i jego rodziców i tak jesteś tylko opiekunką do dzieci

Gość gość
Przeciez ona zmysla napisala by to w pierwszym wpisie ,zobaczyla ze pojechali po niej tutaj i slusznie ,liczyła na pocieszenie i przyznanie racji to wymyslila sprzedaz kawalerki ,jak by kupowali ta chate to tez by powidzieli siedz w chacie pilnuj dzieci a potem s********j bo ciebie w akcie ma jest tylko moj syn a ty nawet zona nie jestes tak by powiedziala ta ala tesciowa i co bys glupia babo zrobila ,weź tutaj bajek nie pisz.