Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie boicie sie kupowac ubran w lumpeksach moze to po zmarlych i chorych

Polecane posty

Gość gość
no dobra, ale te ciuchy z lumpeksów przecież już są na pewno nie modne:o lubicie sie ubierać w ciuchy które dawno wyszły z mody i leżą w lumpie? ale ważne że markowe marki?

Gość gość
ja mam 80% ciuchow z lumpa i baby w pra cy nie moga sie nadziwic skad mam tak super ciuchy! a co

Gość gość
DOKLADNIE CIUCHY Z LUMPEKSU SA ZAWSZE NIEMODNE.NIESTTEY

Gość gość
Modne? Ja się ubieram w rzeczy ładne i takie, w których dobrze wyglądam, nie podążam ślepo za modą jak cielę. Wiadomo, ze nie założę na siebie butów w szpic czy spodni dzwonów, które są teraz zwyczajnie obciachowe, ale w wyborze ubran kieruje się raczej własnym w nich wygladem, a nie okładkami bzdurnych magazynów o modzie. I też stać mnie na nowe rzeczy, ale za 100zł wydane w zwykłym sklepie na jedną bluzke mogę mieć 10 z lumpeksu. Kupuję w lumpkach właśnie bluzki, spódnice, paski, torebki, czasem spodnie jak dobrze leżą. A i płaszcze i kurtki. Dzięki temu, że oszczędzam na tych rzeczach mogę wydac więcej na buty, bieliznę czy kosmetyki. Bo po co wydawać na płaszcz 600zł, skoro mogę kupić fajny za 50zł w lumpeksie, a za zaoszczędzoną kase kupić dwie pary butów :)

Gość gość
kupujcie sobie w tych lumpach, ja wole nie markowe ciuchy i zwykłe ale nowe i a nie używane markowe w których mógł chodzić ktoś chory, umrzeć albo sie porzygać...

Gość gość
14:47, nie masz pralki? Na twój nowy ciuch ze sklepu mogło się porzygać dziecko, które je szyło w Bangladeszu... :o Moim zdaniem takie brzydzenie się ubrań, na których nie ma widocznych plam i które wyglądają na zadbane (bo nikt raczej nie kupuje starych, zmechaconych i wyblakłych), które nie dość, że sa czyszczone przez sklep to jeszcze prane w domu. Ciekawe co robicie, jak musicie spać na pościeli po kimś w hotelu, czy w szpitalu (a tam to już serio ktoś mógł na danym prześcieradle umrzeć). Swoją wozicie? :D

Gość gość
poza tym też lubie modne ciuchy:D a nie wieś z zagranicy z czasów modowych PR-LU

Gość gość
Nie dokończyłam zdania - miało być, że takie brzydzenie się czystych ubran to objaw jakiejś nerwicy.

Gość gość
No ja niedawno kupiłam fajne, dopasowane dżinsy (ale nie rurki), długą zwiewną spódnicę (podobną widziałam w Zarze) i dwie eleganckie bluzki koszulowe - krój ponadczasowy. Jak to nie są modne rzeczy to już nie wiem...:o

A jak w sklepie przymierzasz jakis ciuch to co? przecierz wiele osob przed toba go mialo na sobie...idz sie przepadaj,moze juz cos zalapalas... :D

Gość gość
ale w kumpeksach ciezko znalezc cos bo wszystko inni wykupuja..chyba ze macie znajome co wam cynk daja na lepsze ubrania i dostawy..

Gość gość
Tak, mnie stać na sieciówki, ale wolę kupić w lumpie bo taniej. Tyle, że poluję na rzeczy nowe. Ale szczerze mówiąc używane mnie nie brzydzą. Jestem oszczędna po prostu. Nie lubię szastać kasą, mam duże oszczędności. x Nox, w sklepie możesz kupić nowe przymierzane spodnie zakrwawione. I nie brzydzą mnie cząsteczki krwi, a robaki i wirusy, a wszystko można zdezynfekować. x Ciuchy z lumpa niekoniecznie są niemodne. Moda wraca. Ale mi naprawdę wisi czy moje ubrania są modne czy nie...

Gość gość
do tych co sie brzydza uzywanych ciuchow do hoteli wozicie wlasne reczniki?

Gość gość
dokladie w hotelach masakra jakie reczniki.fuj..wiem bo pracowalam..ze spermy trzeba bylo ciagle prać..

Gość gość
brzydzą się ubrania wypranego z lumpeksu po trupie, ale nie brzydzą się połykać spe\rmy faceta, która zawiera JAD TRUPI haha co za debilki.

Gość Gość aga
Dnia 3.07.2014 o 13:37, Gość gość napisał:

Po co kupować w lumpeksie jak są normalne sklepy? 😄 trzeba mieć jakiś fetysz używanych ciuchów?

Po to, żeby mieć fajną rzecz za grosze...

Gość Gość aga
Dnia 3.07.2014 o 13:11, Gość gość napisał:

ja bym sie zerzygala..nawet po upraniu jakies zarazki mozna chwycic i choroby skorne..fuj..jak mozna chodzic w uzywanych po kims..moze to z trupow sciągane nawet...bleee

Do szpitala też zabierzesz własną pościel ? Bo tam to pościele na bank są po chorych. I to na różne choroby...

Gość Maggie

Ona pewnie do szpitala nie chodzi, leczy się sama ziołami. Co z resztą widać powyżej