Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elf123

torbiel jajnika

Polecane posty

Witam Mam pytanie dotyczace torbiela jajnika.Mam go gdzies okolo roku na poczatku bralam tab antykoncepcyjne ale nic nie pomogly torbiel nie zmniejszyla sie.Dostalam orgametril na zatrzymanie miesiaczki co dziennie 1 tab orzez 4 miechy.Bylam u lekarza i tez nic jest taka jaka byla lekarz mowil zeby je odstawic i czekac na miesiaczke.Czekam juz ponad miesiac i nic i co mam robic? Czy jest to mozliwe ze nie dostane miesiaczki? Boje sie ze ta torbiel nie zniknie tylko sie powieksza bo brak u mnie miesiaczki Co Wy myslicie? Brala Ktoras z Was te leki? Moze mi ktos cos doradzic cos piwiedziec jak u Nich to bylo? Prosze o pomoc

Gość gość
A jaką masz tą torbiel? Jaką dużą i jaki rodzaj? Nie którym dziewczynom po tabletkach anty zatrzymuje sie miesiączka i niestety trzeba ją wywoływać biorac inne tabletki, które przepisze lekarz. Wydaje mi się ze powinnas udac sie do lekarza i powiedziedz mu ze miesiaczki nie masz.

Wielkosc torbiela to okolo 4 cm Eh boje sie isc do lekarza bo boje sie uslyszec ze znowu uslysze ze torbiel jest bez zmian albo co gorsza sie powiekszyla.Chcemy z mezem starac sie o dziecko ale lekarz piwiedzial mi ze trzeba piczekac na miesiaczke i wtedy dowiemy sie czy mozemy. Juz nie mam sily....brok sie lecze i nic:(

A i ja bralam leki na zatrzymanie misiaczki ale teraz ich nie biore ale miesiaczki nadal nie mam....,