Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia123

Nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

cześć wszystkim, mam kłopot z samą sobą i chłopakiem. Proszę o radę, o opinie osób trzecich. Mam 21 lat i jestem z chłopakiem niecałe 2 lata. On ma 24 lata. Poznaliśmy sie w akademiku, podczas semestru widzimy się codziennie bo w akademiku, na weekendy każdy jedzie do siebie i spotyka sie ze znajomymi. Ja zazwyczaj siedze w domu, mało kiedy wychodzę, on wychodzi codziennie w weekend i pije czy z kolegą czy czasem z jakimiś koleżankami 18 lat. Od niecałego roku dostałam obsesji na jego punkcie. Nigdy taka nie byłam. A teraz myślę cały czas o nim, co robi czy mnie zdradzi jeśli gdzieś wychodzi. piszę do niego cały czas smsy jak byłam w szkole. Bardzo się boje że mnie zdradzi, nie potrafie mu po takim czasie zaufać. Jak dzwonimy do siebie w ciagu dnia bo mieszkamy daleko od siebie trochę 60min drogi to zadaje mu pytania co robi, z kim sobie pisał, jak sie czuje i wgl. Bardzo go to wkurza, wyzywa mnie i wył tel na kilka godzin. Mówi ze ma mnie w dupie, a jego najlepszy kolega mówi mu że ma ze mną zerwaćPo każdej kłótni czy o dziewczyny czy o jakieś inne rzeczy wina jest moja - to ja go wkurzam i zawsze mówi mi że ma mnie dość i nie wytrzymje i zrywa ze mną... Ja zawsze płaczę, nie potrafie sie uspokoić i go przepraszam na kolanach czasem. Co mam robić? Jak mam mieć na niego chodź trochę wy*** i żyć tak jak dawniej? Pomóżcie!

Gość gość
Przerabane… A on Ci w ogole daje jakies powody do takiej zazdrosci?