Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werooonika

Pytanie do mężczyzn :)

Polecane posty

Gość werooonika

Witam Panów :) Mam do Was pytanko i chciałabym żebyście napisali jak to postrzegacie.... :) A mianowicie chodzi mi o kobiety, które prawie wszystko potrafią same zrobić i na przykład mają męskie zainteresowania- jak postrzegacie takie kobiety ? Tak jak na przykład ja- mam 23 lata i potrafię sobie sama zrobić wiele rzeczy. Wiadomo, pomijam gotowanie itp bo to każda kobieta powinna umieć, chodzi mi o takie bardziej męskie rzeczy. Potrafię sama porąbać drewno czy sobie skręcić półkę czy coś naprawić itp. Oprócz tego mam troszkę męskie zainteresowania, interesuję się motocyklami, samochodami, lubię oglądać niektóre sporty, jeżdżę na motocyklu. Lubicie takie kobiety czy raczej nie ? Moi koledzy zawsze się dziwią, że tak wszystko sama potrafię zrobić i, że interesują mnie takie rzeczy :) I nie myślcie sobie, nie jestem jakąś brzydką i wielką babą, która sobie musi sama radzić w życiu :) Wyglądam normalnie, ponoć jestem ładna, kobieca, chodzę w sukienkach, maluję się itp jak każda kobieta praktycznie :) Także zakładając, że dziewczyna jest bardzo ładna i miła- to przeszkadzają Wam u kobiet takie zainteresowania męskie ? I to, że potrafią robić takie męskie rzeczy ?

Gość countier
takie kobiety sa fajne !

Gość weroniika
haaalo, są jacyś Panowie ? :)

Gość lisuuuuus
ru :) chał :) bym :)

Gość gość
Dla mnie, który w małżeństwie widzi równouprawnienie to jesteś super babka i do tego kobieca. Super ;)

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej