Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18 tydzien ciazy

Polecane posty

Gość gość

Sa tu jakies mamusie w tym tyg ciąży?Jak się czujecie?Ile przytyłyście?Widac już brzuszek?Znacie płec?Ja się czuje siwietnie,przytyłam 3 kg,brzuszek już lekko widoczny,plci nie znam.

Gość gość
ja jestem w 16. przytyć dużo nie przytyłam. na pierwszym ważeniu miałam 55,9 a ostatnio jak byłam 56. ale u mnie sa takie wahania w masie. w spodnie ledwo sie mieszcze bo troche brzuch juz rosnie. za dwa tyg moze bede wiedziec płec jezeli bedzie chciało współpracować...

Gość gość
ja w 17, 1 kg na plusie, brzuszek trioche widoczny. Dokuczaja mi czasem zaparcia i wzdecia,ale ogolnie jest ok. Zrobilam sie wrazliwa na zapachy.

Gość gość121
hej, u mnie 18/19 tc, czuję się w miarę ok, brzuszek powoli się ujawnia, na wadze ok 1 kg na plusie, płeć przy odrobinie szczęścia poznam jutro :)

Gość gośćjuzmama
Hej,Fajnie było byc w ciąży:) moja córeczka ma już 9 miesiecy , ciąża to dopiero poczatek-a właściwie poród to początek dłuuuugiej żmudnej drogi:) Powodzenia życzę:) dbajcie o siebie i o brzuchy ps. wyspijcie się ile wlezie i róbcie dla samej siebie jak najwiecej-potem nie ma się na to za wiele czasu:)

Gość gość
u mnie synek ma 9 miesiecy a teraz jestem według OM 8 tc aa wedlug USG 6 tydzien :)) . mi sie najbardziej podobal okres czasu od 20 tc do 32 dopoki brzuszek byl widoczny ale nie uciazliwy :))

Gość gość
nie wierze w to co czytam... lubiłyście być w ciąży? dla mnie pomimo braku dolegliwości to było najdłuższe i najgorsze 9 miesięcy życia. nie wiem co Wy w tym widzicie cudownego... :/