Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionek zaręczynowy po ex dla nowej narzeczonej?

Polecane posty

Gość gość

Pierścionek zaręczynowy po ex dla nowej narzeczonej? Hmmm?

Gość gość
nie!, a z drugiej strony... dlaczego nie

Nie powinieneś tak robić. Tamten pierścionek kupowałeś z myślą o swojej ex, teraz masz nową dziewczynę i powinieneś kupić jej pierścionek, który będzie wyjątkowy i specjalnie dla niej. Gdybym ja się dowiedziała, że mam pierścionek po ex mojego partnera, to byłoby mi najzwyczajniej w świecie przykro.

Gość gość
a niby od kogo miałabys sie dowiedzieć? przeciez chłop nie jest samobójcą, chyba, że po pijaku wygada

Gość gość
No właśnie ten pierścionek rok temu przywiozłem dziewczynie z podróży,specjalnie dla niej...jednak w tym roku zakochałem się w innej,na grudzień ślub zaplanowany

Gość gość
szybki jesteś...

Gość gość
Wiesz co.. powiem Ci tak... Jeśli kupienie nowego pierścionka nie jest dla Ciebie wydatkiem, na który nie możesz sobie pozwolić, to lepiej kup nowy. Jeśli Cię nie stać, to cóż... Nie masz wyjścia. Ale jeśli możesz kupić nowy, to kup. Faktycznie mogłaby się kiedyś dowiedzieć, że to po ex.. nieważne jak i od kogo, ale ryzyko zawsze istnieje. A wtedy, tak jak już wcześniej powiedziały dziewczyny, przyjemnie raczej nie będzie... Ja nawet nie mogę myśleć o byłych dziewczynach mojego chłopaka (a było ich sporo, na samą myśl robi mi się niedobrze), a jak bym się dowiedziała, że daje mi jakąś rzecz po swojej ex, to bym go chyba zabiła. Może nie każda dziewczyna jest taką wariatką, jak ja, ale chyba każda myśli w podobny sposób...