Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczupliunia 34

kobiety 35 czy czujecie sie atrakcyjne??

Polecane posty

Gość sczupliunia 34

Czy czujecie ,ze czas wasz minal...mija ze juz tylko przykra 40?? jak sie czujecie z wiekiuem z soba jak wasze ciala i wyglad?/jak dbacie o siebie??/ ja mam 34, szczupla , dbam o siebie, cwicze dieta w sercu ciagle 20 czuje sie atrakcyjniejszaod 20(sory)nie mam dzieci i jakos nie chce miec, mam wrazenie ze moj czas wlasnie teraz zjest najlepszy:) mam kase czas dla siebie...z przykroscia czasem spotykam kobiety w mym wieku niestety stare smutne zle wygladajace///przypominajace mi ze to juz koniec.

Gość Anaidag
Nie... ale nie z powodu wieku a nadwagi Dlaczego 40 ma być przykra?

Gość gość
zaraz zaczna sie posty 30stek jak to wygladaja na 20 lat i biora je za gimnazjalistki:D

Gość gość
Nie wierzysz że takie 30tki też istnieją? Ja znam kilka takich.

Gość gość
taaa, tak naprawde te wszystkie gimnazjalistki, ktore widzimy na ulicy to zakamuflowane 35tki:D

Gość gość
Nie, ale mam na roku 34 latkę, która wygląda młodziej od 22-latki, a widziałam w tramwajach kilka pomarszczonych nastolatków albo rześką 60-latkę, więc wierzę w takie przypadki.

Gość gość
czemu 40 przykra hmmmm no wejscie do innego etapu nie oszukujmy sie , po 40 juz mniej wypada juz menopauza blisko itp

Gość gość
Ja tez w tramwajach widze pomarszczonych lysych nastolatkow a te wlosy co im zostaly sa juz siwe :-/

Gość gość
jakos wszystkie 35 latki widza w tramwajach nastolatki wygladajace na 50lat:D nie rozsmieszajcie mnie i nie wmawiajcie sobie, ze 35latka ma jedrniejsza skore od 18stki. 18stka moze byc zaniedbana, gruba, z pryszczami, a ta 35latka miec nieskazitelna cere,szczuplutka, ale kazdy pozna ktora jest ktora. Moze wedlug was rozenek wyglada na 18 lat?:D

Gość gość
Nie no ja po prostu sie przesiade na autobusy

Gość gość
oj pani domu wyglada cudnieeeeeeeeeeee

Gość gość
TAAAAA-Paskie z przodu ,płaskie plecy-Pan Bóg stworzył je dla hecy .!!!

Gość gość
szcxuplunia sliczna jak lalka jest

Gość gość
Nie bo wciąż apetycznie wyglądam A zmarszczki ewentualne jeszcze zduszam w zarodku 35 to jeszcze nie jest ten wiek kiedy kobieta traci seksapil

Gość gość
witam, ja mam 35 lat, i co moge powiedziec... codziennie widze 80 kobiet, bo tak pracuje, widze je poprostu i to bedzie moja grupa eksperymentalna podsumowanie - tragedia młode - czyli dla mnie 35 lat - brzuch mega opona, uda i biodra dalej sięgają niż widać , pytam się co robisz - odpowiedź : nic, pytam się co jesz , odpowiedź - sosy, ziemniaki, hamburgery , słodycze !!, bułeczki, krokieciki, makaroniki białe, chlebuś biały... podsumowanie... wiesz, powinnam się odchudzać, ale za 10 minut zamawia sałatkę z majonezem kwintesencja...dlaczego mnie "nie lubią"? bo mam 35 lat, biegam, ćwiczę ramiona, brzuch i wewnętrzną stronę ud, bo na śniadanie jem omleta z warzywami a na napady głodu selera z hummusem, i czasem w desperacji zjem snickersa, który nawet mi nie zaszkodzi, bo po nim wracam na prostą, bo uwielbiam brokułu, szpinak i kalafiora, a kurczaka robię na parze i sorry.... nie ma nic za darmo jem to co wszyscy ale staram się jeść mądrze i nie mam w talii 100 cm i ud z meega cellulitem, a faceci...same pomyślcie powiem jedno, zawsze byłam ok, a teraz w wieku 35 lat...to jest coś, to najlepszy wiek jaki zapewne spotkał mnie w życiu temat nie jest zapewne o tym czy jestem miła i inteligentna, bo to pomijam, boi przecież każda z nas jest, pytanie co widać , bo chyba o to chodzi? wiem też jedno, że jeśli trafię na koleżankę więęększych rozmiarów plus meega kompleksy - nienawidzi szczupłuch i źle o nich mówi, a tak naprawdę to tylko pokazuje jak sama jest malutka, takie co przyznają się do własnych niedociągnięc i słabości ale są choć miłe - normalnie można funkcjonować. Powiem tylko, że widziałam wiele mega kompleksiar i żal mi ich , i to w wieku 35 lat. Niew mające świadomosci jak można decydować o własnym ciele, nie znających podstawowych zasad odżywiania, żucających jadem na wszystkich dookoła tylko dlatego, że są grube a inni nie... pozdrawiam zresztą te.... nieświadome wyżeraczki śmieci i ziejące jadem kompleksiary

Gość gość
dodam, że ma dziecko, męża ponad 11 lat, stałą prace i móstwo stresu i można!!

Gość gość
i przepraszam za błąd ortograficzny, który znalazł się przypadkowo

Gość gość
dokladnie wiekszosc nie dba o siebie latsami nic nie robi izra smiecipija kolorowe napoje, a po ciazach to juz stachy na wroble dziwi mnie czasem fajnalaska przed ciaza zadbana, a jak urodzi to juz nic nie trzeba :( Kobiety myjcie wlosy, farbujcie jak juz siwe odrobina podkladu i tuszu nie zaszkodzi, wywalcie stare ubrania kupcie soobie cos nowego swiezego odrazu calos wygladalepiej, pomalujcie paznokcie.....nic gorszego jak lezie rozanielona mamusia z wozkiem a sama wyglada jak lupm

Gość gość
Ja mam 34 lat i czuję, że dopiero wszystko przede mna. Znam swoją wartość, kobiecość i nie przejmuję się byle jakimi kompleksami na poziomie gimnazjum. Uważam, ż wyglądam lepiej niż kiedykolwiek. Grunt to odpowiednio o siebie zadbać.

Gość gość
ja baedziej seksi sie nie czulam jak sie czuje teraz tylko przeraza mnie ze niedlugow ciaze trza zajsc a mi sie nie chce pobalowalabym kilka lat jescze

Gość gość
zasadzie nic sie nie zminilo te same ciuchy styl rozmaiar mam kase teraz na wszystko i spokoj

Gość gość
ale coz tego ze szczuple jak ciala sflaczale zero jedrnosci

Gość gość
jak kobieta dba o siebie, czyli nie pali, nie pije, je zdrowo, cwiczy od mlodosci itp i nie ma stresow to nawet po 30 moze wygladac na te 23 :)

Gość gość
wez nie miej stresow za 1300zl na miesiac hahahah i wez tu jedz dobrzehahahahha