Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrywajacawlasnie

jak zerwać z chłopakiem kulturalnie alejednoczesnie dosrać mu

Polecane posty

Gość zrywajacawlasnie

to paranoik, nie jest w stanie zniesc odmiennego zdania w żadnym temacie, synalek mamusi, placzliwa chwijna osobowość, zapatrzony w siebie swoje opinie paranoje. zastnawiam się opowiedzieć na dowidzenia - mylalam żeby powiedzieć ze - już wszystko będzie lepsze niż to co razem przeszliśmy i mi nie szkoda, zeby nie zachowywal się podobnie w następnych związkach, pozdrawiam i dowidzenia, co byscie powiedziały?

Gość gość
Nic. Odeszłabym bez słowa wyjaśnienia i nie reagowała kompletnie na nic, na żadne próby jakiegokolwiek kontaktu.

Gość gość
tak już raz zrobiłam ale wrocilam bo mylsalam zesie zmieni, teraz widze tylko jego naburmuszona twarz jak cos jest po nie jego myśli to mi się zle robi, a bo to a bo sro nic nie pasuje, ni emoge mieć własnego zdania bo się obraza nie odzywa

Gość gość
teraz poznałam paru chlopakow co się dobrze zapowiadają, pobuja mnie podrywac tak na dluzej, wiec mysle ze idalny moment na koniec nieudanego związku

Gość gość
jasny cwok - panuj nad klawiatura bo literowki sadzisz jak przedszkolak! Wkvrwia mnie jak ktos tak niedbale pisze! Kiedys kumpela przyslala mi maila, ktory wygladal mniej wiecej tak: HJjkjkjxxjchsk .. gyiskjshkj .... bdee.. jtoirjpo klwdlwdj Chcialabys takie cos czytac? Wiec z szacunku dla nas czytelnikow pisz ladnie bo mi sie morda krzywi w grymasie zniesmaczenia!