Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaczeeek

Ropiące oczko :(

Polecane posty

Gość Asiaczeeek

Witam Mojej 11-sto miesięcznej Córeczce ropieją oczka :( Czym przemywać? Co może być tego przyczyną? Czy Ktoś z Was tu obecnych miał podobną sytuację? Czy powinnam od razu udać się do lekarza / okulisty? Czy mogę najpierw spróbować przemywania oczek solą fizjologiczną? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam

Gość gość
tak przemywaj sola fizjologiczna kazde oczko innym wacikiem. Po 3 dniach powinno być już dobrze. Jeśli ma katar to z niego ewentualnie zakazenie grzybicze. Idz do lekarza jak nie zejdzie.

Gość Asiaczeeek
No właśnie ma trochę katarek i najgorsze jest to że w ogóle nie daje sobie go porządnie odciągną, muszę robić to niemalże siłą i zwykle kończy się to płaczem i jeszcze większym katarkiem :( - może i na to macie jakiś sposób??? ??? :) Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
idz do lekarza u mnie synek tez tak mial . strasznie chrapotal w nocy i to byly kanaliki zatkane musialam mu masaże robic i przemywac oczka sola fizjologiczna wacikiem od zewnetrznej strony do wewnetrznej i jeden wacik na jeden raz . i przeszlo . a w razie katarku to sol morska jest dobra i u mnie lekarz na katar mi tez cos przepisywal takiego do psikania do noska i pomagalo

Gość gość
oczka, katarek, nosek, ratunku....