Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wffffdfd

Odezwał się mężczyzna, który nie chciał ze mną być.Odezwał, bo znalazłam faceta!

Polecane posty

Gość wffffdfd

Starałam się o mężczyznę 5 lat. Byłam i nadal trochę jestem w nim zakochana. Jednak moje efekty spełzały na niczym, bo on nie szuka związku i dobrze mu jak jest. Ok. Rok temu poznałam innego fantastycznego faceta. Związaliśmy się z czasem i jestem z nim szczęśliwa. Zmieniłam status na portalu społecznościowym, dodałam zdjęcie. Razem planujemy przyszłość. Nagle odezwała się stara miłość komentując, że bardzo szybko rozwinęło się nasze uczucie i takie tam, dając do zrozumienia, że czuje się oszukany. Fakt, faktem kiedyś wyznałam mu uczucie, ale nie odwzajemnił go. Chyba bardziej liczył na niezobowiązujący seks, do którego nigdy nie doszło, bo mam swoje zasady. Co o tym wszystkim myśleć?

Gość gość
pies ogrodnika. najlepiej wcale nie myśl o tom frajerze.

Gość wffffdfd
Masz rację. Tym bardziej, że ponoć ma już jakąs panienkę na boku i szuka kolejnej naiwnej. Twierdzi, że jest poligamistą, a monogamia to przeżytek.

Gość gość86
facet jest dupkiem zapatrzonym w siebie, egocentrykiem, który myślał, że zawsze będziesz za nim latać olej go i bądź szczęśliwa, nie musisz mu się tłumaczyć

Gość gość
Boli go to. Miał kogoś, kto był w niego wpatrzony, zakochany, a sam przy tym nie musiał się o Ciebie starać. A tu nagle znikasz mu. Już nie jest dla nikogo tak ważny. Jego "fan" znalazł sobie innego "idola" ;)

Gość wffffdfd
Dodał mi dzisiaj kolejny komentarz, gdy wstawiłam piosenkę. Pyta "kiedy ślub?". Nikt nie jest taki wścibski i natrętny, zachowuje się jakby go naprawde to ubodło. Co mu odpisać?

Gość gośććśog
Zgodnie z prawdą. Nie wiem może że jeszcze nie zaczęliście planować, na razie się poznajecie, docieracie, czy tam zbieracie jakieś pieniądze na mieszkanie, więc na razie o ślubie nie myślicie, bo to koszty. Albo spytaj, czy chce zaproszenie.

Gość wffffdfd
Hahaha :D Dam mu zaproszenie, a on przyjdzie z jakąś... "lafiryndą", która daje sobą pomiatać, bo tak jak napisałam on do wiernych nie należy :P Ech, ale nadal coś do niego czuję i to jest najgorsze :( Dobrze, że już mi przechodzi odkąd związałam się z moim ukochanym, który o wszystkim wie i wspiera mnie w tym moim zapominaniu o nieudanym zauroczeniu/zakochaniu.

Gość gośććśog
Obrzydzaj sobie tamtego gościa, myśl tylko o jego negatywnych cechach itp i skup się na cudownym partnerze. Dasz sobie radę. ;)

Gość gość
chce ci spieprzyc zwiazek jak juz spieprzy to cie zostawi i bedziesz miala fige ! zatem gon patalacha bo taki to najgorszy z rodzaju smieci !

Gość wffffdfd
Coś w tym jest, bo wcześniej tak z dwa lata temu podrywał mnie inny koleś, ale szybko przestał, bo widział że tamten zazdrośnik komentuje mi wszystkie posty i zdjęcia więc pewnie chłopak albo ktoś bliski....

Gość gość
mowie ci takich gon w cholere! najgorsze co moze sie przytrafic dziewczynie !

Gość gość
bardzo dobrze, ja bym na twoim miejscu tak rozpracowala zemste, ze koles by wyl z rozpaczy za Toba,ale w sumie kafeterianki maja racje, szkoda czasu na farjera, lepiej zajnmij sie nowym ukochanym, też zaboli !:D

Gość wffffdfd
Może na odchodne jednak zemstę? Co by go najbardziej zabolało?

Gość gość
hhihi ja moge pomoc , mialam z takimi do czynienia, chętnie sie odegram za caly ich ród:D

Gość wffffdfd
O no to napisz proszę :)

Gość gość
jest jednym z wielu dupków!

przede wszystkim obojetnosc to podstawa, rozmawiaj z nim jak z kolega, jakby tamta historia między wami nigdy sie nie wydarzyla, do tego torturuj go zdjeciami ze swoich kochanym na facebooku itd, mozesz go oznaczać nawet haha, nie no bez przesady:p mozesz zapytac go czy moglby Ci pomoc wybrać prezent ślubny dla ukochanego że w końcu jest facetem, i nie zapraszaj go na ślub on to moze wykorzystać do zemsty , znam ten typ, wiec niewykluczone ze ja też planuje:p a po co sobie psuc humor w tak szczegolny dzien, kupci sobie z ukochanym psa i nazijcie go jego imieniem, i oczywiście obowiązkowo focia na facebooku :) no na początek myslę wystarczy;)

Gość wffffdfd
Oł jaaa :D Ahahah xD Nawet nie wiedziałam, że można mieć takie szalone pomysły jak ten z nazwaniem psa jego imieniem :D Ok, to czas wykorzhstac to w praktyce :)

Gość gość
za duzo ekscytacji, po prostu go olej to zaboli najbardziej, pies nazwany jego imieniem pokaże tylko, ze wciąż coś do niego czujesz

Gość gość
Hehe dobrze. Zaproś go na ślub. Myślisz, że na niego tak lecą jak on taki niewierny? Jak któraś chce na raz do seksu.

Gość wffffdfd
Niestety powodzenie ma spore i zazdrość mi dokuczała, ale nigdy nie dawałam znać po sobie

Gość gość
olej typa

Gość gość
masakra...

Najlepiej całkiem olej frajera.Znając takich każde najmniejsze słówko wyolbrzymią na swoją korzyść i uznają za nutę zainteresowania.Napisz mu w komentarzu,że Ty się nie interesujesz jego życiem prywatnym i liczysz na wzajemność w tym temacie z jego strony(jeśli będzie nadal komentował kiedy ślub itd.) Najbardziej boli obojetność i chłodna uprzejmość.

Gość gość
Niech się zajmie pannami, które pozwalają się tak traktować.

Gość gość
koles jest tragiczny