Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Mam cykle zazwyczaj ok 33 dni ale w zasadzie nieregularne ... kochalam sie z moim facetem w 27-28 dniu bez zabezpieczenia I doszedł we mnie. Bylo to 5 dni temu . Od dwoch dni odczuwam tkliwosc piersi I zwieksziny apetyt jak to zwykle przed okresem. Odczuwam tez lekkie klocie od czasu do czasu. Czy moga to byc również oznaki implantacji? Czy mozliwa jest ciąża? Czy po tyg od stosunku moge zrobić test?

Gość gość
test - za wcześnie. ciąża? jesteś nieregularna, jak ja, mnie się nie zdarzyło w takiej sytuacji - a miałam... wszystko jest możliwe, ale małe szanse. zawsze masz tak długie cykle? u mnie to objaw pcos.

Gość gość
U mnie tez bylo podejrzenie pcos nawet leczylam sie przez dwa lata ... teraz na szczęście miesiaczka przychodzila sama bez wywoływania ale czasami w 31 dniu a czasami w 40. Ostatnio jednak mialam ok 33 dni

Gość gość
poczekaj spokojnie, wiesz, że w takim razie nie ma z nami "tak łatwo" ;) my zawsze wtedy bez zabezpieczenia, ciąży nie ma... z cyklem to tak, że 1sza faza może u nas się rozwlec, od owulacji do okresu już podobno zawsze ładnie :) co nie znaczy, że jesteśmy "jak w zegarku"