Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona tego nie zrobila???

Polecane posty

Gość gość
test niewiarygodny po 6 tyg. od aborcji? No bez jaj. Beta w 5tc nie jest aż tak wysoka aby miała nie spaść do zera przez 6 tyg.

Gość gość
byl kiedys reportaz, ze kobieta usunela ciaze a okazalo sie ze nieskutecznie dzis jest mama - i dziekuje, ze tak sie stalo :) oby i u Cibie tak bylo.

Gość gość
Strasznie mnie to wkurza - gdyby taka dziewczyna niegotowa na macierzyństwo mogła isc po prostu do lekarza i usunąc ciązę w sposób kontrolowany to by sobie krzywdy nie robiła. Ale głosy jakie pojawią się pod tym wpisem już z góry przekonują mnie ze na taki rozsądek w tym kraju nie można liczyć. Zaciązyła - to niech cierpi. Niech cierpi jej niechciane dziecko, jej zawiedzeni rodzice, jej nieodpowiedzialny chłopak i jego rodzice tez. To jest przecież sprawiedliwość i dobro najwyższe.

Gość gość
wiem tylko ze z nowmalnego testu wyszloby nawet po 3 tyg. ze jest w ciąży po prostu te hormony się tak utrzymauja długo.

Gość gość
ta koleżanka to tępa ściera co to usunęła dziecko a tak naprawdę nie usunęła. niech zrobi test i idzie do lekarza kretynka

Gość gość
ona pewna ze usunela ja watpie czy to się powidło... może rzeczywiście po duej dawce hormonow ona troszkę przytyla...

Gość gość
Co za durne stwierdzenie,ze u szczuplejvszybciej widac brzuch. Bzdura. To u tej grubszej szybciej sie pojawi,bo ma tendencje do tycia i wiekszy apetyt a tak szybko to rosnie od zarcia a nie od ciazy.znajoma bardzo chuda dziewczyna,w 3 mirsiacu nic nie bylo widac brzucha ciazowego a zaczynajac trzeci trymestr miala brzuch jak co najwyzej w 5. Sama.lezac na patologi ciazy spotkalam 3 dziewczyny chude, w ciazy w polowie czasu,ok 20-24 tc i prawie brzuszkow nie mialy,a dziecmi bylo wszystko ok.