Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMietek

Chętnie doradzę w problemach w związku

Polecane posty

Gość gość
drogi mietku mąż mnie zdradził z prostytuką. czy wybaczyć czy skoro zrobił to raz zrobi i drugi?

Hej Ala :-). Bakłażany już kilka razy były robione :-). Co do zdrady z prostytutka - wybacz nie rozumiem takich facetów.

Nasze burze są z różnych powodów. czasem błahych, czasem bardzo poważnych. Ostatnio poszło o dziecko. ja nie czuję się gotowy, ona tak.

Gość gość
11 lat w związku ale nie w małżeństwie . dzieci nie masz . mieszkacie chociaż razem ?

Żaba, już mnie zjechały panie na temacie deficytowych 40latkach. Powtórki nie chcem ;-)

no wiesz, jeśli ty nie chcesz dziecka, a ona chce, to raczej chleba z tej mąki nie będzie. staż związku nie ma tu nic do rzeczy. znam parę, która się właśnie z tego powodu po ok. 10 latach rozstała.

Gość gość
Jak to robisz ze sie godzisz w swoim zwiazku mimo burz bo mi sie to nie udaje.

Gość gość
no i macie swojego " doradcę " :D

Oboje idziemy na kompromisy. Żaba, tu też chyba pójdziemy. Szczególnie, że A jest od pewnego czasu u rodziców i tęskno nam do siebie.

Gość gość
czyli mieczysławie nie mieszkacie ze sobą ?

Gość gość
ale ślubu , dzieci , kredytu nie macie ?:)

Gość gość
on będzie miał dziecko ale z inną :D

Gość gość
Z jakich powodow faceci nie oswiadczaja sie i nie chca miec dzieci? I czy jesli tak jest: - poczekac az sie domysli (wkurzajac sie bo to jasne raczej, ze wiekszosc kobiet chce slubu i dziecka) - postawic ultimatum - odejsc nic nie mowiac i zmienic adres

Będę mieć dziecko z A, skoro ona tego chce. Najważniejsze to umieć ze sobą rozmawiać.

Nie musiała. Kocham ją i jeśli to ją uszczęśliwi, to będzie mieć ze mną to dziecko.

Gość gość
Zrobicie juz teraz czy jeszcze troche poczekacie? A moze ona juz jest w ciazy

Moja Pani przyjechała, więc znikam. Jutro ciąg dalszy porad. Zapraszam.

Gość gość
Chyba nie jest w ciąży bo od kiedy czytam posty Miecia, w ciągu ok. miesiąca już 2x pokłócił się z A., doszedł do wniosku , że ona się do związku nie nadaje i jest egoistką,bo ok. 40 -tki chce dziecka, na dodatek wciąż o nim mówi, a on nie chce. Po jakimś czasie zaczął się prowadzać z niejaką Olą, dochodząc do wniosku, że to z A. nie chciał dziecka, a z Olą może by chciał, bo A. jest niedojrzała, a Ola młodsza. Po paru dniach wrócił do A. Czekamy na dalsze zwroty akcji w brazylijskiej noweli. Miecio jako były ksiądz, ponad 40-latek na utrzymaniu A., bez żony, dzieci, zmieniający zdanie co parę dni na pewno świetnie Wam doradzi.

Gość gość
Ale za to fajnie sie czyta. A ja kocham czytac o poradach zwiazkowych.

Gość gość
bezrobotny były ksiądz żyjący na kocią łapę to prawdziwe objawienie w poradnictwie związkowym :D

Gość gość
Jesli bezrobotny byly ksiadz umial znalezc babe do zycia na kocia lape to ja sie go na pewno chetnie poradze w sprawach zwiazkow.

Gość gość
Ale w sensie jak przeleciec zdesperowana babke, czy w sensie wartosciowego zwiazku? Bo jak przeleciec i wcisnac bajer to owszem moze miec to sens :)

Gość gość
Wy nie wiecie, ale ważne jest to, że Miecio jest PRZYSTOJNY JAK KRYSTIAN WIECZOREK. I ma wielkie powodzenie oraz jest bardzo inteligentny i miał psychologię w seminarium.