Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat i jestem sama

Polecane posty

Gość gość

i tak juz zostanie nikt mnie nie chce. mam prace ale mieszkam z mama, zostalam stara panna:( ogladam na fb zdjecia eks , maja juz ulozone zycie widac ze sa szczesliwia ja? jest mi tak zle, ze dla mnie jutro moglby nastapic koniec swiata.

Gość gość
mnie też źle... też 30tka, niby mam kolegow ale to związki na odleglosc, spotkania rzadko, wiec tez w sumie jestem samotna i rozumiem co czujesz, tez nie chce mi się żyć. Poza tym pracy nie mam.

Gość gość
ja mam 34 lata i też jestem sam. Ale mieszkam sam, a nie z mamą. I nie mam fb, bo to dno i żenada 🖐️

Gość gość
Tez mam 30 i mieszkam sama z psem. Moja kochana mama zmarla, wiec zostalam naprawde sama na tym swiecie.

Gość gość
mam 33 l. mieszkam sama

Gość gość
Hej drogie Panie !!! Witam-Miłego Wieczoru. Jesteście zainteresowane rozmową (w miarę,raczej szczerą),na każdy temat ?.w stylu Wojewódzkiego-hehe ,to żart -nie lubię tego typka.Ale poważnie-macie ochotę na -tylko prywatnie na skype ,gmail. ???Może czasem i zażartuję -jak się uda !!!Wię jak ???

Gość gość
No i widzę że macie problem,nie ma co jeszcze przetwarzać informacji o mnie bo nic jeszcze nie wiecie.za 30 min .zmykam.

Gość gość
nie chcialabym facetc przesiadujacego tutaj wiec sorry

Gość gość
Słuszna uwaga-jestem tutaj z nudów i małej ciekawości,no i miałem małą sprawę.Nie nalegam.

Gość gość
no i oczywiście nie szukam kobiety do łóżka-jeżeli już to do rozmowy !!!

Gość Taki_jeden_964
Słuszna uwaga-jestem tutaj z nudów i małej ciekawości xxx Biedny, jak się tłumaczy :) Ja przesiaduję i tłumaczyć się nie zamierzam. :)

Gość gość
Jak mówię że rozmowa to tylko rozmowa !!!,ale widać że kobitki potrzebują się posexić,niestety nie do mnie-mam kobitkę,i nadzieje......HEHEHE

>>>nie chcialabym facetc przesiadujacego tutaj wiec sorry<<< A co widzisz złego, że facet robiąc coś na kompie, zagląda dla rozrywki na to forum? Ja np. z powodów zdrowotnych, muszę obecnie częściej pracować na kompie w domu i siedząc sam, z przyjemnością podglądam głupoty, które tu wypisują :D .

Gość gość
No to zmykam-nic tu po mnie. Spokojnej nocy !!!