Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupić taki pierścionek czy jest brzydki?

Polecane posty

Gość gość

Czy mogę kupić dla swojej dziewczyny taki pierścionek czy jest brzydki albo obciachowy? http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,tanzanit,9245 Nie są to zaręczyny ale inna bardzo ważna okazja (na zaręczyny już wybrała inny, ja nie mam zbytnio gustu i pewnie kupiłbym coś, co jej się nie podoba).

Gość gość
piekny, zazdroszcze Twojej dziewczynie takiego fajnego faceta, nawet nie wie jakie szczescie ją spotkalo trafic na Ciebie

Gość gość
taki se

Gość gość
ładny ale nie kupuj jej pierścionka lepiej kolczyki czy naszyjnik pierścionek jest zarezerwowany na zaręczyny i jak ona go zobaczy pomyśli że chcesz się jej oświadczyć

Gość gość
za dużo kosztuje jak na to co jest w linku, prawie nic złota, mikrotyci kamyczek i 9 stów ????? robiłam siostrzenicy pierścionek na 18, kupiłam topaz duży, małe kamyczki naokoło białe topazy i wzięłam swoje złoto i do jubilera dałam do zrobienia, kosztowało mnie to 900 zł, kamienie na ebay 150 zł, ale ten twój pierścionek obok tego mojego robionego nie leżał polecam....

Gość gość
Bez przesady, po prostu okazja jest dla niej bardzo ważna i chcę, żeby prezent był idealny :) Też myślałem nad jakimś kompletem biżuterii, ale ona ma jedną parę swoich ulubionych kolczyków i tylko ją nosi na jakieś wyjścia i tak dalej. Naszyjnik też by się kurzył, za to pierścionki uwielbia. Ona wie, że na zaręczyny dostanie inny, nawet razem go wybieraliśmy, bo tak jak pisałem - sam kupiłbym jakieś paskudztwo. Ostatni gościu - miałaś jakiś swój projekt? Czy dałoby radę omówić z jubilerem sprawę i sam by coś zaprojektował?

Gość gość
Dzisiaj muszę coś wybrać, kupować ten czy nie?