Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna Ania

Będę pierwszą w historii kobietą która przeciwstawi się swojej naturze

Polecane posty

Gość zwyczajna Ania

Witam serdecznie Panów i Panie. :classic_cool: Jestem czytelniczką kafe od dłuższego czasu, a ostatnio także wielu szowinistycznych blogów. Posiadłam wiedzę na temat swojej kobiecej natury i jestem zdegustowana do granic możliwości moją zwierzęcością (w tym reszty żeńskiej populacji). Jednocześnie pragnę zmienić moje zachowanie i zacząć kierować się w życiu czymś innych niż nędzne i szkodliwe mechanizmy kobiecego mózgu. Będę opisywała co należy robić i będę się do tego stosować, a następnie opiszę tutaj konsekwencje tych zachowań. Możecie mi kibicować.

Gość RyszardOchódzki
będziesz pisała codziennie?? czekamy na szczegółowe relacje, Aneczka 😘

Gość zwyczajna Ania
Dzięki za poparcie. 👄 Czas przerwać łańcuch zdarzeń, który powoduje, że świat jest dennym miejscem. Oto zasady, które jako kobieta muszę przestrzegać: zasada nr 1. Atrakcyjny wygląd Oczywistość. By moje zachowanie kogoś obchodziło muszę dobrze wyglądać. Poza tym sprawię tym radość porządnym mężczyznom. zasada nr 2. Olewać bogaczy i pozerów Święcie wierzę, że większość osób dorobiła się bogactwa na krzywdzie innych, więc obnoszenie się z bogactwem zasługuje na najwyższą pogardę, czyli zlekceważenie. :classic_cool: Co robić: Widząc drogi samochód / bogato ubranego człowieka odwracać wzrok. zasada nr 3. Wyśmiewać głośnych i bezczelnych typów Gdy do pomieszczenia wlezie coś takiego rodzaju męskiego nie można się cieszyć jak głupia z każdego jego tekstu, bo to nagradzanie go za głupie zachowanie. Co robić: Można zareagować zniechęceniem i w ten sposób zdezorientować obiekt, np. powiedzieć "Ciszej, głowa mnie boli." i zrobić wkurzoną minę :P

Gość gość
zasada nr 4 ZMIENIĆ LEKARZA