Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjąć taki prezent ?

Polecane posty

Gość gość

Za miesiąc na świat ma przyjść nasz syn. Teściowie stwierdzili że nie mamy jeszcze pokoju i dali nam 40 tys na pokój dla ich wnuka. Źle się z tym czuję, niby wiem , że dla nich 40 tys to tyle co nic, ale głupio się czuję. Stać nas na zrobienie pokoju dla dziecko, mąż pracuje w firmie swojego ojca dostaje połowę zysków. Chciałabym oddać im te pieniądze, ale nie wiem jak, bo nie chcą przyjąć, mąż też nie widzi problemu w takim.prezencję.

Gość gość
Jak dają to bierz, jak biją to uciekaj :classic_cool: Bierz pieniądze i nie marudź :D

Gość gość
Skoro taka kwota to dla nich nie problem, to przyjmij. Zapros ich za to na obiad czy coś i będzie ładnie.

Gość gość
Mimo, że taka kwota to dla nich nie problem to jest mi głupio. Pokój mamy już pomalowany. Łóżeczko już zamówione, meble też. Dwie kołyski djedna do sypialni druga do dużego pokoju już są.

Gość gość
to nie na Twoje zachcianki kasa tylko dla ich wnuka - mają prawo mu kupić co tylko chcą, więc bierz, podziękuj i zaproś na dobry obiad ;)

Gość gość
Wiem. Ale co innego kupić, a co innego dać kasę. Tym bardziej, że nie wydamy aż 40 tys na małego. Na razie mamy - łóżeczko - 500 zł -dwie kołyski - 750 zł -pieluchy wielorazowe- 2 tys - wózek 4,5 tys - podstawowe ubranka rozmiar 56 i 64 - ok 2 tys meble - 3 tys - kocyk -110zł Więc dużo nas to nie wyniosło.

Gość gość
I jeszcze zestaw butelek i podgrzewacze do mleka wszystko wyszło też ok tysiąca. I jeszcze torbę kupiłam, ale to akurat bardzo tanio ok 80 zł.

Gość gość
kobieto bierz kase i na zakupy do klifu

Gość gość
PROWO JAK NIC! SPADAJ MAŁOLATO.

Gość gość
masz problem. załóż dziecku konto, nie zmarnują się pieniądze. ajak nie wiesz co z nimi zrobić to oddaj mi :P