Onaaaa 389 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale nie oceniaj książki po okładce Nie oceniam i dlatego sie zadaje co z niektórymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przy okazji zrobię jej 5 cioro dzieci A jak sąsiad zapyta jak leci? to powiem mu że miłość u mnie dała znać. Bez wątpienia miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Przecież w każdej telenoweli o to chodzi. Tak, ale chyba myślisz o tym zakazanym owocu, a nie powinnaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Bez wątpienia miłość No przecież piątka to jest już coś. Weź teraz to urodź i przeżyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No przecież piątka to jest już coś. Weź teraz to urodź i przeżyj A jak będa bliźniaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przy okazji zrobię jej 5 cioro dzieci A jak sąsiad zapyta jak leci? to powiem mu że miłość u mnie dała znać. Strzelam nader celnie choć mam wąskie łoże, lecz na czas treningów tłumik se założę. Po co hałasować i budzić sąsiadów, strzał może być celny jednak wciąż bez śladów. Jak prawdziwy Ninja, lub jaki Nikita - zjawia się, zastrzeli, potem nagle znika Pozostawia jeno rozpalone ciało - znak to jest niechybny, że jej było mało Kobiet chętnych pełno. Wszak znak rozwiązłości: "Może być ktokolwiek. Byle nie Trzaskowski!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale chyba myślisz o tym zakazanym owocu, a nie powinnaś Zakazany owoc podobno smakuje najlepiej, ale dalej nie wiem do czego zmierzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: A jak będa bliźniaki? Nie bliźniaki to nie lepiej nie. One chcą byc razem i wszędzie a jak nie będą to będzie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie bliźniaki to nie lepiej nie. One chcą byc razem i wszędzie a jak nie będą to będzie płacz. Tak czy inaczej tyle dzieci mieć i jeszcze kochać to dopiero jest coś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak czy inaczej tyle dzieci mieć i jeszcze kochać to dopiero jest coś . na Podkarpaciu każdy ma 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zakazany owoc podobno smakuje najlepiej, ale dalej nie wiem do czego zmierzasz. To prawda, ale nie zawsze powinno się skosztować i w tym przypdaku telenowela jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 37 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: na Podkarpaciu każdy ma 7 Zawsze chciałem mieć 11 drużynę piłkarską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Strzelam nader celnie choć mam wąskie łoże, lecz na czas treningów tłumik se założę. Po co hałasować i budzić sąsiadów, strzał może być celny jednak wciąż bez śladów. Jak prawdziwy Ninja, lub jaki Nikita - zjawia się, zastrzeli, potem nagle znika Pozostawia jeno rozpalone ciało - znak to jest niechybny, że jej było mało Kobiet chętnych pełno. Wszak znak rozwiązłości: "Może być ktokolwiek. Byle nie Trzaskowski!" Oczywiście że nie Trzaskowski tylko nasz bokser Nawrocki. On przybędzie szybko jak ninja się zjawi i tak pocałuję że orgazm eksploduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: na Podkarpaciu każdy ma 7 Tak tylko ja mam mniej ale jeszcze nic straconego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 50 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: To prawda, ale nie zawsze powinno się skosztować i w tym przypdaku telenowela jest ok. Nie powinno się próbować, no ale w zyciu bywa różnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 50 minut temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Zawsze chciałem mieć 11 drużynę piłkarską Ale mi do średniej brakuje tylko 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 47 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tylko ja mam mniej ale jeszcze nic straconego 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale mi do średniej brakuje tylko 6 Widzisz, przez Ciebie ktoś po sąsiedzku musi mieć 13! Edytowano 44 minuty temu przez WychodzeNaChwile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie Trzaskowski tylko nasz bokser Nawrocki. On przybędzie szybko jak ninja się zjawi i tak pocałuję że orgazm eksploduję. Nawrockiego zostaw, on już jest żonaty! Też Ci rozkosz sprawię (może na 3 raty...) Gdzie punkt G odnaleźć już się dowiedziałem: W słowie 'ShoppinG' siedzi wraz z 'Premię dostałem' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Widzisz, przez Ciebie ktoś po sąsiedzku misi mieć 13! Tak wszędzie przedszkola są jeszcze chwilę a mnie stąd wyrzucą że zaniżam średnią i gdzie ja się podzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie powinno się próbować, no ale w zyciu bywa różnie... Wiem, ale czasami lepiej odpouścić tą telenowelę... Spokojnej nocy Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 375 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale czasami lepiej odpouścić tą telenowelę... Spokojnej nocy Elcia Masz racje. Dobrej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak wszędzie przedszkola są jeszcze chwilę a mnie stąd wyrzucą że zaniżam średnią i gdzie ja się podzieje zostaniesz karnie wysiedlona z Podkarpacia jako jednostka aspołeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Nawrockiego zostaw, on już jest żonaty! Też Ci rozkosz sprawię (może na 3 raty...) Gdzie punkt G odnaleźć już się dowiedziałem: W słowie 'ShoppinG' siedzi wraz z 'Premię dostałem' Ale czemu na 3 raty? Czemu sztukowanie? Ja chce rozkosz za jednym zamachem jąk lewy sierpowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 138 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Masz racje. Dobrej nocy. Cieszę się, że się zgadzamy. Dobrej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 389 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zostaniesz karnie wysiedlona z Podkarpacia jako jednostka aspołeczna Trudno się mówi i żyje się dalej Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trudno się mówi i żyje się dalej Dobranoc ja tez odpadam... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 65 Napisano 30 minut temu Po co spać jak mają niektórzy udawać że spia to yebac tak jak i piss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach