Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pulchny tyłeczek.

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny,kobiety o pełnych,pulchnych bioderkach.Nie pociągał mnie ten typ kobiet.Zawsze pociągały mnie i podobały się dziewczyny i kobiety szczupłe,wysportowane, ze zgrabnymi,jędrnymi dupkami. Moja miła sąsiadka o jakiegoś czasu zaczęła mieć dużo więcej spraw do pogadania i próśb o pomoc sąsiedzką.A to pilnie ją gdzieś podwieźć,a to odkurzacz szwankuje,itp.Naprawdę fajna babka,nawet szczupła,tylko taka biodrzasta i tyłek obficie pulchny. Taka gruszka.Mężatka,ale mąż tirowiec,ciągle w trasie. Wczoraj dzieci wyprawiła na obóz i wprosiła się do mnie na kawę i wyżalić się na swój los parszywy.Tak się rozżaliliśmy,że rano wskoczyła ode mnie tylko do siebie i pobiegła do pracy. A w nocy... faceci,doceńcie kobietki o takiej figurze.Szatan nie kobieta,chyba jej wyposzczenie tak zadziałało.Rooochała się tak zachłannie,z taką chęcią,że na pewno jeszcze często będziemy do tego wracać,aby tylko jej mąż miał długie trasy.Mi stuknęła pięćdziesiątka więc trzydziestopięciolatka to dla mnie niemała gratka.

Gość gość
Jakbym swoją eks widział,miała taką fajną pulchną pupcię. Niestety nie tylko ja z tego korzystałem.Nakryłem ją na gorąco, jak gach walił ją w anala w naszym łóżku. Finał:mordobicie i rozwód.

Gość gość
Bleeee,nie cierpie takich rozlanych

Gość gość
Ja tam lubię szerokie bioderka.Po prostu są kobiece. Oczywiście nie obwisłe,tłuste dupska,ale kształtne pupeczki.

Gość gość
Szerokie bioderka i pulchna d**eczka-palce lizać.Pewnie ma pojemną cipkę i można by fistingu spróbować a w anala też da się ostro wsadzić. Jak taką dymiesz od tylca na pieska to piękny widok na rożłożystą dupcię i falujace cycki masz. Super sprawa z taką babką.

Gość smallus
to prawda co piszecie o pulchnych. także pierdy są głośniejsze niż u małych d**ek

Gość gość
Napierdziane i nasrane to sam masz typie. Jestem zgrabną dziewczyną z dość szerokimi biodrami,które kiedyś mnie frustrowały,ale teraz od facetów odgonić się nie mogę a seks lubię jak koń owies,ja to ktoś powiedział.

Gość gość
Latają za tobą bo masz opinię łatwej, a nie dlatego że podoba im się twoje wielkie dupsko :O

Gość gość
Latają za mną bo jestem wesołą,fajną dziewczyną,lubię towarzystwo i zabawę,seks też,wcale tego nie ukrywam. Za zgorzkniałą i zdewociałą,zasuszoną p**dunio latać będzie najwyżej brytan w nadziei na gnaty.

Gość gość
Moja ma szeroki,pulchny ale nie tłusty tyłek i walenie ją w anala to rozkosz.Co najmniej raz w tygodniu spuszczam się w jej tyłek.

Gość gość
Ja tez mam calkiem pulchny tyleczek. I tez kocham seks. Nigdy nie mam dosc.

Gość gość
Ciekawe ,gdzie mieszka ten pulchny tyłeczek,któremu nigdy dość i ile ma latek....i czy to kobieta?

Gość gość
kobieta, kobieta zdecydowanie :) dobrze pelnoletnia

Gość gość
Zdecydowanie pełnoletnia,czyli doskonale wiedząca czego jej potrzeba do osiągnięcia zadowolenia w seksie i co może zaoferować w zamian partnerowi.Ideał kobiety dla wielu mężczyzn.

Gość gość
Mnie facet tak kocha na moje życzenie wkłada mi dwa palce w o***t i rżnie członkiem cipkę czuję się bardzo ciasna i jęczę w niebogłosy.

Gość Zdecydowaniepełnoletnia
@ gość dziś Dokladnie tak :) czy Ty sie do takich mezczyzn zaliczasz?

Gość gość
Tak zdecydowaniepełnoletnia,należę do tych co sami wiedzą czego chcą w seksie i starają się by ich partnerka była w pełni zadowolona a kształtne,puszyste tyłeczki potrafią przyprawić o zawrót głowy, tej u góry i tej niżej .

Chcesz mi opowiedziec co bys zrobil z moja zgrabna dupcia?

Gość gość
Opowiadania zostawmy bajkopisarzom.

Lubie niegrzeczne bajki na dobranoc...

Gość gość
Na dobranoc polecam raczej relaksacyjny półgodzinny seksik , działa lepiej niż bajki,nawet te mało grzeczne,a w trakcie kilka pikantnych słówek do ucha rozpali lepiej od chili.

jakby sie mialo z kim, to by sie nie siedzialo na kafe w sobotni wieczor...

A ja nigdy na to nie zwracałem uwagi, czy jest taka czy owaka w biodrach, czy w oddychaniu. I strasznie nad tym kuleje, bo moje zycie stało by się prostsze. :( Mimo że jestem typowo szowinistyczną świnią, to wiem co biorę :) ...

Gość gość
czyli wlasciwie co lubisz?

Gość gość
Zdecydowaniepełnoletnia,czy tylko w sobotni wieczór przesiadujesz tu,czy w inne wieczory jest ktoś,kto pieści twój zgrabny tyłeczek?

niestety przesiaduje tu b czesto. jak dla mnie, za czesto, wiec szukam, rozgladam sie...

Gość dżony
zdecydowanie pełnoletnia, za kim się tak rozglądasz kochanie?

Gość dżony
a zagadnąłem bo mnie zainteresowałaś okropnie.....

Gość gość
Nazwijmy Cię ZP. Ja czasami,jak nudzę się w pracy. Piszesz więc,że rozglądasz się... Samotność?... Wyobcowanie w tłumie?... Czemu gdzieś nie wyjdziesz? O księcia który przybyłby pod okienko raczej trudno.

Nie wiem :) Patrzę na kobietę i widzę że to ona. Nie przyglądałem się jej cycką, czy du​pie. Miała chyba zaj​ebiste rysy twarzy i te włosy zrobione na burgund. Niesamowita jednym zdaniem. Myślałem że tylko sobie popatrzę, ale to był mój dzień i jak odprowadziłem Ją do domu, tak przez następne cztery lata przeżyłem coś najpiękniejszego w życiu. :) I jak się zaczęło tak się skończyło :( Dosłownie niemal w tych samych okolicznościach ...