Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie wie co robic

Czy wypada pojśc na ślub?

Polecane posty

Gość ona nie wie co robic

Moja najlepsza koleżanka wychodzi za mąż, przez 3 lata bylysmy nierozlaczne, teraz przez te 2 lata po studiach widywalysmy sie sporadycznie, z wiadomych przyczyn. Dwa tygodnie temu byłam na wieczorze panienskim, a na ślub już nie mówiąc o weselu nie dostałam zaproszenia. Na wesele sie nawet nie wybieralam, ale myslalam ze bede na jej slubie i czy teraz wypada mi sie tam pojawic bez zaproszenia? Czemu go nie dostałam? Czy decydujacy wplyw na to mialo to, że bratem pana młodego jest moj byly ktory mnie porzucil z dzieckiem i nie utrzymujemy zadnych kontaktow?

Gość gość
Ja bym nie poszla...nawet na panienski bym nie szla...panienski jest krotko przed slubem wiec juz przed ta impreza wiedzialas ze nie masz zaproszenia...nie rozumiem po co tam poszlas

Gość gość
Poszła pewnie z sentymentu, rozumiem. Ale nie idź na ślub, nie poniżaj się. Tak, zapewne sytuacja o której piszesz miała wpływ na to, że Cię nie zaproszono. Tym bardziej nie idź. Godność przede wszystkim!

Gość gość
idz i jeszcze dziecko wez ze soba,niech cale wesele plotkuje ,a co ,niech ma ,ja bym poszla razem z dzieckiem

Na ślub może iść każdy ( bez zaproszenia) - nawet Pani Kowalska z drugiego końca miasta :D Jeśli chodzi o tą sytuację nie rozumiem po co zostałaś zaproszona na panieński a na ślub/ewentualnie wesele olana. Ja bym nie poszła.

Gość Sylwia199088
Szkoda dziecka, daj sobie spokój....