Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biały lepki śluz czy to może być ciąża???

Polecane posty

Gość gość

kochane współżyłam z mężem w dni płodne ( bynajmniej bo sobie je sama wyliczyłam) niby w trakcie owulacji też przed stosunkiem bolał mnie prawy jajnik i ciągnęło podbrzusze dziś jest 19 dzień cyklu wczoraj miałam napad płaczu wymieszanego ze śmiechem, piersi jeszcze nie bolą , wczoraj miałam cały wieczór bulgotanie " przelewanie się" w brzuchu, dziś mój śluz jest bardzo gęsty, lepki i białawy, nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego. Czy w 19 dc miałabym takie objawy gdybym była w ciąży?? czy jest szansa w tym miesiącu na dzidzie??

Gość gość
możliwe ze to jest sluz płodny. owulka mogła sie przesunąć. 19dc to za wczesno na objawy ciązy.

Gość gość
to faktycznie dość wcześnie, ale nie można wykluczyć ciąży.Ja przy swojej drugiej ciąży mniej więcej w podobnym czasie miałam delikatne wodniste bezwonne upławy, w tamtym czasie nie powiązałam ich z ciążą-brałam lactovaginal i spodziewałam się raczej infekcji.Kilka dni przed spodziewaną miesiączką bolały piersi i byłam bardziej senna.Reszta-bardziej konkretnych objawów przyszła już po teście/czyli po dniu spodziewanej m-ki/