Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogolić chama na łyso

co grozi za ogolenie komuś łba na łyso wbrew woli?!!!

Polecane posty

chciałabym się właśnie takie coś dowiedzieć. Czy mogę mieć przez to problemy? Jeśli np. dorwe jedną sukę, zwiąże i ogole jej łeb na łyso. Może to zgłosić na policje? Jak miałaby niby udowodnić czyja to sprawka, mogła przecież zrobić to sobie sama.

Gość gość
Jest to naruszenie nietykalności, więc takie same konsekwencje jak za pobicie plus napewno dorzuca jakiś paragraf. Udowodniom bez problemu.

Gość gość
a ja sie ciebie zapytam po co komu golic leb jak mozna mu podarowac cos jako odzywka do wlosow a w istocie dodac tam cos co sprawi ze wlosy wypadna :)

Gość gość
O też miałam taki pomysł, żeby jednej suce ogolić łeb na łyso. Nie wiem, czy tego nie zrobię, własnymi rękami lub kogoś wynajmę. Najlepiej nie cały łeb, ale przez środek, od czoła aż do karku, żeby ją dodatkowo upokorzyć. Tak się karało za okupacji k***y, które zadawały się ze szwabami. Taka też kara powinna nadal obowiązywać dla k***w, które łajdaczą się z cudzymi mężami.

Gość gość
Udowodnia bez problemu, bo autorka jest bardzo głupia i nie będzie potrafiła się bronić.

ale nie będzie w stanie udowodnić kto to był jeśli nie widziała twarzy. Co do alibi to chyba oczywiste. Mogła sama sobie oj**** ten pusty łeb na łyso bo jest p*****lnięta a teraz chce kogoś w to wrobić, prawda? No i co takiego grozi? Na logikę to sądzę, że co najwyżej jakaś grzywna lub zawiasy i nic więcej. Nie martwcie się, jeśli nic nie macie na sumieniu to wam to nie grozi ;)

Gość gość
Jesteś głupi, że wpisałeś to do internetu, potem prokuratura przejrzy Twoją historię u dostawcy internetu i będą mieli dowód.

Gość gość
Już sam pomysł takiej zemsty świadczy o niskim iq autorki

Gość gość
Jak się cieszę,że mam syna ...a nie agresywną ,głupią pannę jak autorka ...