Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi314

Kosmetyki naturalne

Polecane posty

Gość MałaMi314

Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś dobry sklep z kosmetykami naturalnymi? Jestem już zmęczona rozczarowaniami z powodu nieskuteczności komercyjnych, znanych marek... Mieszkam w małej miejscowości, więc zależałoby mi na możliwości kupowania przez internet. Trochę szperałam już na tym polu i znalazłam coś takiego: http://naturobranie.pl Czy któraś z Was korzystała z tego sklepu? Polecacie? Odradzacie? Widzę, że mają całkiem fajne ceny, ale chciałabym też poznać opinie na temat jakości produktów.

Gość gość
ja tam polecam Ci Dr Nona. nie są dostępne komercyjnie, ale jest kilka sklepów internetowych. Produkty są wydajne, świetnej jakości - mi służą już od pół roku bardzo dobrze (choć dopiero wykańczam pierwsze opakowania kremów :D)

Gość gość
naturalis, mazidła, ecospa, e-naturalne, biochemia urody...

Gość gość
1 opakowanie kremu na pól roku? to oni te kremy mają w półlitrowych słojach?

Gość anastazjakocuk
W swoim życiu przetestowałam już wiele kosmetyków z różnym, ale raczej słabym skutkiem. Dziś już wiem, że najlepsze efekty dają sposoby domowe i naturalne kosmetyki. Od jakiegoś czasu używam z tej serii http://www.taovital.pl/naturalne-pikno-41-c.asp i jestem z niej bardzo zadowolona. W razie pytań - służę pomocą :)

Polecam kosmetyki naturalne linii BYOTHEA nie zawierają parabenów, SLS, SLES, OGM i parafiny, marka jest bardzo znana na świecie. Kosmetyki do codziennego użytku jak i lecznicze, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej, dostępny jest katalog w którym są zawarte informacje na temat wszystkich produktów www.australiancosmetics.pl