Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból pępka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w 7 miesiącu ciaży i mam problem z pępkiem.Od jakiegoś czasu zrobił się wypukły i strasznie boli.Jest zaczerwieniony i mocno uwypuklony, boli gdy dotykam czasem nawet dotyk bluzki powoduje ból.Równo z uwypukleniem pepka zrobila mi się masa rozstepów na calym brzuchu.Czasem ból jest nie do wytrzymania, można go porównac do wbijania wielkiej igly w pępek.Czy to normalne w ciąży?Miała ktoraś z was podobnie?

Gość gość
Morze to przpuklina albo jak zrobiły ci się rozstepy to naciąga ci się skóra wokoł pepka

Gość gość
Najlepiej udaj się d lekarza morze on coś ci poadzi.

Gość cykmal
Kiedy byłam w ciąży bliźniaczej w miarę gdy brzuch rósł pępek się uwypuklił (wyszedł na zewnątrz), bardzo bolało mnie w jego okolicach właśnie w podobny sposób jak opisujesz - wbijanie igiełki, gdy któreś z dzieciaków kopnęło w jego okolicach to też można było znieść jajko, potem pojawił mi się jeszcze siniak, cały pępek zrobił się fioletowy, to nie była przepuklina, to po prostu efekt nadmiernego rozciągania brzucha, po porodzie pepęk wszedł z powrotem po jakimś czasie, siniaki długo się utrzymywały, dopiero po 8 miesiącach zrobił się 'czysty', uszy do góry, to tylko ciąża:)