Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisia26

czy postąpił ok

Polecane posty

Gość alisia26

Witajcie. Poznałam fajnego faceta. Pracuje jako kierowca za granicą i ostatnio stracił wszystko. Teraz zjechał na tygodniową przerwe do kraju i od słowa do słowa, zaprosiłam go do siebie. Dzis wyjechał w trase, podziekował mi za wszystko , powiedział że kocha itd... Nie wiem co dalej.Facet nie ma kasy, ma długi na 16 tys, płaci alimenty. Dziś jak jechał w trase dostał od szefa 250zł wypłaty na mkesiac za granica. A ja siedze i sie nad tym wszystkim zastanawiam...

Gość alisia 26
nie wiedzialam ze ma az takie problemy i teraz nie wiem czy sobie go w ogole nie darowac, traktowac jedynie jako znajomego. Ogolnie facet jest w porzadku ale przeraza mnie ilosc jego problemow. nie wiem co robic.

Gość aisia26
Wypowie sie ktos?

Gość gość
Zrób mu najpierw loda to zobaczysz.

Gość gość
Sprawdź czy ma małego

Gość aisia26
Tylko sex sie liczy?

Gość gość
nie, nie tylko seks. ale pamiętaj, że wiążąc się z nim jego problemy staną się też Twoimi. więc zostaw to na przyjacielskiej//koleżeńskiej stopie. coś więcej tylko, jeśli będziesz widziała, że sobie z tymi problemami radzi//poradził. powodzenia.

Gość aisia26
Własnie widze ze sobie nie radzi z tym wszystnim. Fajny facet ale nieporadny jakis taki. Nie uklada mu sie nic w zyciu...

Gość aisia26
Dostał 250zł i pojechał, nawet watpie co on za to kupi i jak przezyje miesiac. Był u mnie tydzien, utrzymywałam go ale ok to tylko tydzien. Ale co dalej, czy czekac az zmieni prace, dlugow od razu nie splaci, alimenty pohostana. Nie wiem co robic, choc on bardzo chce.

Gość aisia 26
Wiem, ze mu jestem potrzebna, powiedzial mi to nawet. Staral sie, dbal o mnie i o dom itd. To dobry czlowiek, ale czy te jego problemy nas nie dobija. Czy damy rade ...

Gość gość
głupia dzi\wka wzięła do siebie do domu obcego faceta, utrzymywała go i jeszcze pewnie mu doopy dawala hahaha

Gość gość
no oczywiście worze na spe\rmę że JESTES MU POTRZEBNA, gdzie on znajdzie drugą taką głupią co go będzie gościć i utrzymywać, żarcie dawać i doopy nadstawiać za darmo??

Gość aisia 26
Znalismy sie pol roku wiec nie obcego, poza tym znam jego rodzine. Nie obrazaj mnie. Dupy nie dawalam jakby co:)

Gość aisia 26
Tutaj chodzi o jego skomplikowana sytuacje zyciowa. Ma facet pecha i naprawde to nie ciekawie wyglada. Ale czy powinnam byc az taka altruistka... chyba jednak pozostaniemy na stopie kolezenskiej. Jak zmieni prace to zobaczymy. Jednak czuje ze moze tutaj chodzic o wzgledy czysto materialne, typu nawet dach nad glowa a nie prawdziwe uczucie..

Gość gość
tak zrob jak napisalas

Gość gość
Zostaw frajera

Gość aisia 26
Czy wszyscy uważaja że to nie ma sensu?

Gość Key_system
Hmm proponuję aby sam się wygrzebał z tych problemów. W pierwszej kolejności niech wyjdzie z długów. Pamiętaj aby nie dać się namówić na kredyt, bo po jakimś czasie może Ci to zaproponować. Nie chwal się również, że masz jakieś oszczędności. Jeśli ON narzeka, Ty również...ale że sobie jakoś dacie radę. ETC. Zbyszek

Gość typowy krętacz
znalazł naiwną to szuka michy kwadratu i kieszonkowego a wyjeżdża pewnie do innego miasta do następnej naiwnej[bo biznes musi się kręcić] a jak żeś mu doopy nie dała to tylko twoja strata chociaż miałabyś coś za utrzymywanie chłopa przez ten czas

Gość aisia 26
Z tym czasem to bez przesady, to tylko tydzien byl. Potraktowalam go jak goscia, z tym ze pral, gotowal, prasowal itd. Racja ze powinien wyjsc najpierw na prosta, ale w tym moge mu pomoc, bo nie ma lokum gdzie sie podziac.

Gość aisia 26
To jest taki typ dobrego czlowieka, ktorego wszyscy wokol obskubuja i na koncu on zostaje bez niczego.Mysle, ze potrzebuje doradcy, zeby stanac na nogi. Ale ogolnie jest w porzadku. Czekam na dalsze opinie, ktore sa dla mnie wazne:)

Gość aisia 26
Fakt, ze udostepnilam mu maly pokoj i miske. Kieszonkowego nie dostal;-)

Gość aisia26
Wczoraj rozmawialismy i po powrocie chce wszystko uregulowac i znalezc prace na miejscu i byc razem.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? durna kobieta oczywiscie ze powiedzial ze kocha bo wystarczy to powiedziec bys srala dla niego i mu gotowala i jego rachunki chrzanila 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość aisia 26
wcale nie, mam swoje zycie. Po prostu poznalam fajnego faceta z problemami finansowymi... ale dla mnie chce zmienic swoje zycie. Teraz po powrocie ureguluje ze mna dlug i zamieszkamy razem. Czas pokaze jak sie to wszystko potoczy. A slowo kocham padlo z jego ust kilka razy, z moich ani razu.

Gość gość
Uważam, że powinien zachować się w porządku, tzn. najpierw uregulować swoje sprawy a dopiero później pomyślałabyś o byciu razem, związku itp. Moim zdaniem to nie jest fair, że teraz (jakby z ulgą) składa swoje problemy na Twoje barki. Pomyśl, czy chcesz iść dalej przez życie z mężczyzną, dla którego to Ty jesteś podporą w problemach. A nie na odwrót. Facet to powinien być facet, tzn. zawsze wiesz, że w razie problemu, będzie przy Tobie i Ciebie odciąży. A tutaj występujesz Ty jako fundament JEGO poczucia bezpieczeństwa. Nie warto się w to ładować.

Gość gość
Uważam, że powinien zachować się w porządku, tzn. najpierw uregulować swoje sprawy a dopiero później pomyślałabyś o byciu razem, związku itp. Moim zdaniem to nie jest fair, że teraz (jakby z ulgą) składa swoje problemy na Twoj***arki. Pomyśl, czy chcesz iść dalej przez życie z mężczyzną, dla którego to Ty jesteś podporą w problemach. A nie na odwrót. Facet to powinien być facet, tzn. zawsze wiesz, że w razie problemu, będzie przy Tobie i Ciebie odciąży. A tutaj występujesz Ty jako fundament JEGO poczucia bezpieczeństwa. Nie warto się w to ładować.

Gość aisia 26
Masz racje, ale do tego uregulowania spraw potrzeba mu kasy. Nie ma obecnie gdzie sie podzialc, a prace za miesiac zaczyna nowa na miejscu wiec teraz jestem mu potrzebna zeby zaczal od nowa.

Gość aisia 26
Ja mam silny charakter, jestem raczej wladcza. Na problemy finansowe nie narzekam, moge mu pomoc. Do tego podoba mi sie pod kilkoma wzgledami. Placi alimenty 800 zl i to sie juz nie zmieni, bedzie placil jeszcze kilka lat. Druga sprawa to nowa praca. W sumie reszta to ten 18 tys dlug. On sobie zdaje sprawe jak to wyglada i nawet mowi ze nie chcialby juz byc ciezarem dla nikogo.. z drugiej strony chce miec rodzine, byc ze mna i zaczac normalnie zyc.

Gość gość
nawet jesli cie naprawde kocha,to co ty bedziesz z nim miala?dlugi i alimenty powaznie obciaza wasz budzet,pewnie bedzie chcial wspolnej kasy.nie pakuj sie w to.