Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny tracą cnotę a potem szukają księcia z bajki i zdziwione

Polecane posty

Gość gość
"a gdzie ty znajdujesz tych kolesi co chcą iść do lóżka po 2 tygodniach" Zapewne w zakładzie karnym, bo porządni obywatele męscy nawet słowem nie wspomną o seksie z nowo poznaną dziewczyną. To rozpustne kobiety najpierw mówią, żeby złapał za cyc, a potem przechodzą do reszty!

Gość gość
dziś oni chcieliby iść wcześniej, jaki normalny facet będzie latał dwa tygodnie za panną! Z Kobiety dziela sie na te na ktore nie warto czekac i na te na ktore warto czekac wiecznosc. Wiekszosc kobiet jest szybka w te klocki i faktycznie zaden normalny facet nie bedzie czekal dluzej niz poprzednicy. Sa tez te drugie na ktore warto czekac i taka znam jedna osobiscie.

Gość gość
Śmieszy mnie, że tutaj jest wielu zgorzkniałych facetów, którzy uważają utrzymywanie finansowe kobiety za straszliwe poświęcenie, że oskarżają kobiety o żerowanie na facetach. We mnie, jako odpowiedzialnym mężczyźnie, budzi się naturalna potrzeba opieki nad słabszymi i kruchymi istotami. Bezinteresownej opieki, to właśnie miłość. Nie pytam co dostaję w zamian. Wystarczy mi kiedy zmęczony po ciężkim dniu, często po poniesionej porażce zawodowej wracam do domu, przytulam się do jej piersi i słyszę "mój ukochany". Dla niej zawsze jestem kimś. Dzięki kobietom, które nas kochają, osiągamy więcej, one nas inspirują, motywują i wspierają. Uwielbiam powiedzenia takie jak: "Mężczyzna jest głową, a kobieta szyją" lub "Światem rządzą mężczyźni, a mężczyznami kobiety".

Gość gość
Myslisz kretynie, ze ciebie kpbieta kocha bezinteresownie? Chyba tylko matka.

Gość tralalilalila
Dla mnie jest bezsensem przeciąganie niewinnego randkowania, kiedy między mną a nim jest pożądanie, kiedy obydwoje pragniemy seksu, to po co w nieskończoność umawiać się na kawy i do teatru? Toż to istna męka....

Gość gość
Oczywiście, że kocha mnie bezinteresownie. Kochała mnie zanim zaczęliśmy wspólne życie, zanim zacząłem dobrze zarabiać. Ceni u mnie takie cechy jak odpowiedzialność, zaradność, pracowitość, altruizm, zdolność do poświęceń itp. To właśnie takie cechy mężczyzn dają kobiecie poczucie bezpieczeństwa, a nie gruby portfel. Jestem mężczyzną i zachowuję się jak mężczyzna. Od niej oczekuję, że będzie zachowywać się jak kobieta. Doskonale się uzupełniamy. Gdybym był leniem i nierobem i nie potrafił zarobić na utrzymanie rodziny to bym jej po prostu nie zakładał.

Gość do tralalilalila
czyli dziewica juz nie jestes?

Gość gość
Jestem facetem. Pierwszy seks mam już za sobą i miał on miejsce w noc poślubną. Nie naciskałem na moją kobietę. Chciała zaczekać z tym do ślubu. Nie żałuję:)

Gość tralalilalila
Nie, a czemu mialabym byc? Poznalam w koncu odpowiedniego faceta: nie parl na sile do seksu, dobrze mnie traktowal, odprowadzal, pytal czy wszystko OK, na randkach nie prowadzil balwochwalczego monologu tylko rozmowe, a przede wszystkim jest naturalny, nikogo nie udaje, ma do siebie dystans, czulam sie przy nim od poczatku swobodnie i od poczatku wiedzialam ze Bede chciala sie z nim spotykac, to juz trzy miesiace razem :-)

Gość gość
Yyyhнооооолл

Gość do tralalilalila
no ale pisalas (jesli chodzilo o niego), ze przecietny, wiec pozadanie mogla nie zadzialac od razu...

Gość tralalilalila
Pisalam zawsze ze na pozadanie skladaja sie rozne czynniki a nie sam wyglad.

Gość gość
Ftt

Gość gość
ytnuj7