Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O1gość

jestem pieprzoną egoistką!!!!

Polecane posty

Gość O1gość

Myślę tylko o sobie..nie doceniam tego POSIADAM...mam wszystko aby być szczęliwą...a mi kurwa wiecznie źle...nie nawidzę się za to

Gość gość
nie wiesz, że materializm szczęścia nie daje? nawróć się zobacz na youtube jak to zrobiła polska modelka z sukcesami we Włoszech Anna Golędzinowska miała wszystko i też była nieszczęśliwa

Gość gość
Ozenie sie z tobą:-)

Gość gość
Ok. Kiedy i gdzie ? :)

Gość gość
materializm daje ułudę szczęścia ale prawdziwego szczęścia nie daje takie prawdziwy spokój duszy i radość życia daje tylko Jezus nawrócilam się więc wiem co mówię

Gość O1gość
A kto tutaj pisze o materializmie?? może kasa jest ale zaraz jej nie ma...kasa to sprawa nabyta... o mnie mi chodzi...choćbym na rzęsach stanęła... i szpagat rosyjski zrobiła to i tak mi wiecznie mało..powinnam solidnego kopa w dupę dostać i otrzeźwieć!

Gość gość
A ja uważam że tylko dzięki prawdziwej miłości można być szczęśliwym !!!-bardziej jej potrzebujemy od pieniędzy !!!

Gość O1gość
oooo tak...Wszystko jest szkłem a ja jestem zwykłą pieprzoną rysą...Powinnam się chyba upić..sponiewierać się jakiemuś gościowi..i wtedy może zrozumię, co to życie.. PS: dziękuję za tę piosenkę.

Gość gość
wiecznie Ci mało bo żyjesz zmysłami zmysłów nie da się nasycić zawsze chcą więcej i więcej za to serce i dusza czuje i tylko miłość je syci miłości Ci zmysły nie dadzą jedynie chwilową przyjemność na chwilę

Gość O1gość
prawdziwa miłość?? zabiłam ją w sobie...lepiej dla tej drugiej osoby, że odeszłam....będzie szczęśliwszy

Gość O1gość
Wierzę ale bywa że nie wierzę..kasa? fakt. Jest ważna jak cholera za dużo źle...za mało chujowo,,,ciężko przeżyć..Nie słyszałam, aby ktoś z samej miłości przeżył i wołał "jestem zajebiście szczęśliwy"!!!

Gość gość
Widzę że niektórzy mają umysł zniewolony !

Gość gość
Powiedz ile masz lat bo mody niejestem:-) a zczaskac ci pupsko zawsze moge:-)

Gość gość
Miłość nie eliminuje pieniędzy-jest ponad !!!

Gość gość
prawdziwe nawrócenie daje szczęście radość i pokój duszy trudno to wytłumaczyć słowami ale tak jest wcześniej miałam pracę, pieniądze, znajomych, zdrowie i robiłam co chciałam (bez zasad) i nie byłam szczęśliwa niestety dopiero kiedy się nawróciłam poczułam to czego całe życie szukałam prawdziwą wewnętrzną radość i spokój serca i to nie miało znaczenia, że nagle straciłam wszystko i pracę, zdrowie i kasę i znajomych ponieważ byłam ponad to spokój serca i radość życia mimo wszystko taką, którą daje Jezus nie dostaniesz nigdzie indziej tylko Jezus to daje wystarczy Go poprosić :)

Gość O1gość
Napiszę Wam tak...Wierzycie...ok Jezus jest...ok...ale po co na forum o tym głosicie?? Czy ja wołam Trójcę o pomoc?? Nie ja robię sobie rachunek sumienia...w Waszym kierunku...bo księżom (pedofilom, bzykaczom) nie wierzę..krótka piłka.

Ja odczuwam radość i spokój duszy przy Josefie Mengele, jest nawet lepszy od Jezusa bo nie trzeba go o nic prosić w przeciwieństwie do zombie panicza Jezuska.

Gość O1gość
Wcześniej o wiele prosiłam..modliłam się...i co?? na kolanach prawie///na kalwarię zaszłam i co???> i nic.. Jak było, tak jest . Więc Dajcie mi spokój ze swoimi modlitewnymi przekonaniami...bo mózg Wam wyprało.

Gość gość
znasz osobiście takiego księdza ? jak piszesz pedofila, bzykacza? tak to jest uderz w pasterza a owce się rozpierzchną i taką taktykę przyjmują w lewackim TV i innych równie genialnych mediach aby ludzi od wiary odciągnąć

Gość O1gość
Kiedyś do mnie ksiądz powiedział.."jesteś gnojem śmierdzącym" pracowałam ..uczyłam się..byłam zawsze miła...I TY kim kolwiek jesteś uczysz mnie?? dostałam po skórze nie raz..opierdol też ale zawsze uśmiech i jadę dalej ...ale ileż można?? Zaczełam żyć dla siebie, bo żyje się raz...i co..dalej kurde źle

Gość O1gość
Jagoda rozgnieciona...Ten Joseph był aniołem śmierci...tak go zwą..ale chociaż wiedział czego chciał.

Gość gość
w każdej społeczności znajdą się czarne owce i wśród nauczycieli, lekarzy i innych czy w związku z tym każda z tych grup jest zła ? oczywiście, że nie dlatego też jeśli wśród księży znajdzie się jedna czarna owca nie oznacza to, że wszyscy księża są źli zwłaszcza, że 99% pozostałych robi dobrą robotę a opinia jednego rzutuje na wszystkich przykre to naprawdę

Gość O1gość
Czytałam wszystkie ksiązki...które nakierowywały , że jednak jest inaczej jak Nam głoszą w kościele..ale Baranki wierzą i łażą...kasą sypią i kler się smieje.

Gość gość
O1gość jeśli miałaś taką sytuację to zgłosiłaś to gdzieś ?

Gość gość
jeśli chodzi o kasę to nie jest obowiązkiem dawać na tacę zawsze i przy każdej okazji to dar serca chcesz to dajesz nie chcesz nie dajesz wolna wola więc wybór dać czy nie dać należy do Ciebie

Gość O1gość
Miałam zgłosić???Ten ksiądz do tej pory miesza//jak mieszkałam w tej samej miejscowośći wiecznie pierdolił, że źle...tak nie itp...jak się wyprowadziłam z krzykiem od rodziców..to źle..bo jak to określił.... Gówniarze się w dupie przewraca ii szału szuka i tak mówi ksiądz...sorryyy to nie dla mnie a Wy wierzcie sobie dalej i żyjcie w nieświadomości jak was skubią ze wszystkiego.