Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O1gość

jestem pieprzoną egoistką!!!!

Polecane posty

Gość gość
poza tym księża to tacy sami ludzie jak my z krwi i kości z tym, że ich ciężar jakościowy grzec****est cięższy i będą surowiej sądzeni bo właśnie oni odpowiadają za nasze dusze także każdy przed Bogiem będzie odpowiadał za swoje życie

Ty będziesz odpowiadać wyłącznie przed swoim bogiem. Nie mieszaj w to innych ludzi. To jest domena katolików - straszyć - jeśli nie ma się argumentów aby udowodnić swoje bajki.

Gość gość
wiesz kiedyś też tak patrzyłam na KK że nie wiarygodni że grzeszni itd ale w końcu zrozumiałam, że to takie same boroki jak my a Bóg jest jeden dla nas wszystkich i tylko On się liczy a nie cudze postępowanie

Gość O1gość
Co taki katolik...bardzo wierzący i nawrócony robi na kafe?? Przecież Wiesz , że to forum jest przesiąknięte GRZECHEM I OGNIEM PIEKIELNYM.

Gość gość
autorko powiem Ci tak że jeśli w życiu będzie Ci naprawdę źle po prostu szczerze pomódl się do Jezusa nawet jak nie za bardzo w niego wierzysz On nigdy nie zostawi Cię bez pomocy ponieważ Jezus kocha każdego z nas szczególne względy Ma dla grzeszników dobranoc :)

Gość gość
PS.: kiedyś ten co dziś już jest nawrócony też był przesiąknięty grzechem i ogniem piekielnym i było mi z tym bardzo źle dlatego dziś już wie co mówi dobranoc po raz drugi :)

Gość O1gość
W tyłek nie...za dobrze by jej/ mu było

Gość gość
lekarza nie potrzebują zdrowi ale Ci co źle się mają tak samo J/ezus nie przychodził n/awracać sprawiedliwych ale g/rzeszników właśnie :)

Niedawno czytałem o męskim punkcie G w tyłku. Wbrew mojemu niedowierzaniu okazuje się że wielu mężczyzn to potwierdza i ma orgazmy bez strzelania spermą.

Gość O1gość
Jagoda...dupa...a raczej wejście jest najbardziej wrażliwe i unerwione..każdy dojdzie

Gość gość
jagoda rozgnieciona a wierzysz w krasnoludki ? rozumiem, że nick zobowiązuje :D

Gość O1gość
Starajmy się kochać mężczyzn...tak szybko dochodzą

Gość gość
mozna byc szczesliwym z samej milosci,cale zycie bylam nieszczesliwa i mialam nic nie warte zwiazki,i kiedy juz myslalam ze nic dobrego mnie w zyciujuz nie spotka poznalam milosc,ale nie taka zwykla tylko ta prawdziwa,od 5 lat jestem szczesliwa,zapomnialam co to zlapac dola,wczesniej w zwiazkach byla kasa i nie dawalo mi to poczucia spelnienia,teraz zyjemy z dnia na dzien i jest wspaniale,tez kiedys myslalam ze jestem egoistka i mysle tylko o sobie zeby mi bylo dobrze,a teraz kiedy kocham tak bardzo kocham nie mysle juz tylko o sobie,mysle o drugiej polowce i robie wszystko by byl szczesliwy i jednoczesnie wiem ze ta dawna egoistka odeszla

Gość gość
Ale pieprzycie jak potłuczeni ! Ktoś kto jest egoistą nigdy się do tego nie przyzna bo nie uważa się za egoistę !

Gość Mechanik567
bardzo madrze tu pewna osoba pisze, Bóg jest bez skazy, a kler no zdarzają się różne przypadki, i nieraz nie zrozumie dobrze człowieka, też miałem kiedyś do czynienia z księdzami którzy byli po prostu chamami, ale nawet do głowy mi nie przyszło zeby się do wiary zniechecać, przecież do koscioła chodzę dla Boga który mnie kocha a nie dla kleru

Gość O1gość
Każdy ma swoją teorię na wiarę, kościół, życie. Ja WAS nie namawiam do moich poglądów, więc uszanujcie TO i nie namawiajcie mnie do swoich. Ktoś napisał, że nie jestem, egoistką, bo egoiści się nie przyznają do tego.. ha ha ha...Nazwę to osobistym rachunkiem sumienia I Jak tak to czytam, (Wasze komentarze) To widzę, że nie tylko ja mam ten problem.Bo egoiśc***atrzą na siebie i swoje problemy, przekonania.nie umiejąc , lub nie chcąc rozumieć innych..Krótka piłka.

Gość Mechanik567
Biblia jest najdoskonalszą ksiażką w której nie ma żadnego błędu pisana pod natchnieniem Ducha Świętego, nie lubie dyskutować z głupimi ateistami bo do nich nic nie dociera tylko obrażać umieją