Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna ciąża

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i nie wiem co ma robic. Jakis czas temu dowiedzialam ze moj chlopak mnie zdradza na prawo i lewo ale myslal ze ja o niczym nie wiem. I gdy wczoraj mu powiedzialm ze wszystko juz wiem i nie chce juz z nim buc z tego powodu to tlumaczyl sie ze to jest nieprawda. W dodatku uswiadomilam go ze zostanie ojcem a on ze mam usunac bo on nor chce tego dziecka ze jezeli nie usune to z nami koniec i wgl. Powiedzialm mu ze nie ma nawet takiej opcji ze usune to dziecko. To powiedzial ze to juz moj problem. A co do zdrady bylo to prawda po paru godzinach po klotni wstawił juz sobie z inna zdjecia na portal internetowy. I ma mnie w d***e wgl nie interesuje sie tym ze ja jestem w ciazy a przeciez ja sobie sama tego nie zrobilam. Nie wiem juz co mam robic jestem calkowicie zalamana. Prosze o pomoc.

Gość gość
a niby jakiej pomocy od nas oczekujesz? psychicznej, organizacyjnej, finansowej?

Gość gość
psychicznej bo nie daje rady...

Gość a to pe szek
zupełnie jak bachleda-curuś myślałaś że złapiesz jelenia na ciąże i nie wyszło !!!! :D :classic_cool:

Gość gość
o8 ,16 jak debilu nie masz nic madrego do powiedzenia to spierdalaj

Gość gość
Oswoisz sie z ta ciaza,zobaczysz.Najwazniejsze zebys miala spokoj i dziecko......ten Twoj "chlopak' to dzieciuch..bo jak sa "klopoty" chowa zabawki i spada..nie mialabys latwego zycia z tym egoista!Pamietaj i dobrze sie zastanow,nie rob nic glupiego....powiedz swoim rodzicom,a jak oni sie od ciebie odwroca..................gwarantuje,ze beda najszczesliwszymi dziadkami....tylko poczekaj kazdy musi sie "uporac" Jak bys zrobila cos "glupiego" nigdy sie nie pozbierasz,bedziesz patrzec na kazde dziecko i porownywac czy tez bylaoby takie...........poamietaj krew z twojej krwi !Dasz rade !babcia 56l.

Gość gość
dziekuje za slowa otuchy:) a do " a to peszek": nie chcialam go lapac na dziecko jakis miesiac temu co dopiero zrezygnowalismy ze starania sie o dziecko no i oczywiscie jak przestalismy bo pare spraw przemyslelismy to oczywiscie wszystko teraz sie popsulo i jego zdrady i ta ciaza. Chcial dziecka to teraz ma ale oczywiscie okazal sie skonczonym idiota i nagle mu sie odechcialo ojcostwa. Nie rozumiem go wcale kiedys mi powiedzial ze on nie chce zeby jego dziecko wychowywalo sie bez ojca bo on sie bez ojca wychowała a teraz co robi zostawia mnie z tym wszystkim sama i ucieka od problemu...

Gość gość
dasz rade glowa do gory