Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monizabel

Okropnie bolący biust...

Polecane posty

Gość monizabel

Od razu przepraszam, jeśli wybrałam złą kategorię, ale nie potrafiłam dopasować odpowiedniej. Mam pewien dosyć krępujący problem, otóż po diecie mój biust zrobił się trochę obwisły więc zaczęłam stosować specjalny balsam ujędrniający. Miałam go wcierać 2 razy dziennie, jednak robiłam to raz dziennie. Efekty jakieś tam są. Problem tylko w tym, że jak zdejmę stanik to czuję okropny ból. Nigdy w życiu tak mnie nie bolały piersi ;/ Teraz trochę boję się ściągać stanik, nawet ledwo mogę je dotknąć przy myciu. Jestem szczupła i mój biust do mojej budowy ciała jest zdecydowanie za duży. Mam wrażenie, że zbyt ciążą kręgosłupowi. Więc chciałam zapytać: możliwe jest, że ten ból został wywolany poprzez balsam (pomimo tego, że nie minął tydzień odkąd go stosuje) czy może po prostu przez swoją 'ciężkość'? A może powinnam iść do lekarza? Ból jest na prawdę okropny. Może któraś z Was tak już miała?

Gość gość
Nie jestes przed okresem i biust Ci poprostu spuchł? Jak sie nazywa ten Twój balsam?

Gość monizabel
Ciężko mi powiedzieć bo mam nieregularne miesiączki, ale to bardzo prawdopodobne. W sumie nie pomyślałam o tym od razu bo pierwszy raz w życiu dopadł mnie aż taki ból . Balsam nazywa się "Slim Ekspert" niby zalecany podczas odchudzania.

Gość gość
A moze slim extreme eveline ? Jeśli tak to nic szczególnego nie zdziała, jedynie co to mógł własnie spowodowac opuchnięcie stąd tej ból. Mogę Ci polecić inny balsam na biust, szyję i dekolt firmy Arkana. Bardzo dobrze ujędrnia, ma składniki wypełniajace tkankę tłuszczową, pięknie pachnie i dobrze się wchłania.

Gość gość
Mnie bolal biust przed okresemi w poczatkowych tygodniach ciazy-to sprawa indywidualna ...albo uczulenie...

Gość gość
kuvrwodima, spamerska dzivvko! WON! :o