Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadmierne przytulanie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Mam problem. Aktualnie posiadam druga dziewczynę w moim życiu. Do swojej pierwszej mało czułem, nie było takiej namiętności (może dlatego ze ją były wykorzystywał jako p*****adło a i ona ma coś nie tak z swoim 'sarkofagiem' wiec jak z nią byłem to 'usiadłem na nią z 4 raz i to z nią miałem swój pierwszy raz, miałem wtedy ok 21 lat). Teraz mam drugą dziewczynę i chyba zbyt mocno ja kocham, cały czas ja całuje po szyi aż robią się jej malinki (nawet powiedziałem jej ze jej zrobię naszyjnik z malinek ), niby jej to nie przeszkadza ale ostatnio mówi mi ze przesadzam z przytulaniem itp. Odnoszę wrażenie że dziewczyny nie lubią jak się im poświecą zbyt dużo uwagi i uczuć. Powiedziałem jej ze jeśli zacznę się z tym hamować to mogę całkowicie przestać ja przytulać, ona odpowiedziała ze mogę dalej to robić i postara się to jakąś przeżyć. Pytanie do Pań. Czy dziewczyny miałyście dość przytulania i całowania po szyi ?

Gość gość
ja nie lubie jak mnie facet przytula, interesuje mnie tylko sex

Gość natalciaaaaaaa
A ja właśnie uwielbiam ! Jak dla mnie to jest dowód na to, że naprawdę mnie kocha :) i szczerze mówiąc zawsze myślałam, że faceci tego nie lubią ;) jak dla mnie to jest super, wiadomo bez przesady, ale ja jestem na tak.

Gość gość
własnie ja sie na swojej skupiam dotykam ja delikatnie wszedzie i przytulam a ona mowi ze zbyt duzo tego ;/

Gość gość
"(może dlatego ze ją były wykorzystywał jako p*****adło a i ona ma coś nie tak z swoim 'sarkofagiem' wiec jak z nią byłem to 'usiadłem na nią z 4 raz i to z nią miałem swój pierwszy raz, miałem wtedy ok 21 lat" Przetłumacz na polski. x Co do tematu - malinki bolą, więc nie można tego robić codziennie, zresztą nieestetycznie to też wygląda, żeby chodzi tak po ulicy. Nie można też ciągle się przytulać, nie macie innych rzeczy do robienia wspólnie, jak rozmowy, wyjścia do restauracji albo jakiś sport?