Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci jakie wolicie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Znam mnóstwo chudych lasek, jedną z nich jest moja siostra, strasznie sie tym chwali, ale wszyscy chłopcy mówią, ze to jest okropne, takie chudzielce, ani to nie ma d**y, ani cycków, a dziewczyny jej zazdroszczą, wiec sie gubie.. Z kolei zawsze słyszę, ze idealna figura to taka średnia i lekko umięśniona ( od chłopaków, dziewczyny twierdzą ze im chudsza tym lepsza) Jak jest u was naprawdę? wolicie chude czy nie?

Gość gość
Aaa no ale ta nie jest chuda, tylko szczupła, a to chyba różnica, bo te chude o ktorch mówiłam jak np moja siostra nie maja d**y cycków jedynie nogi jak patyki i wystające zebra , tak ona wygląda...

Gość gość
Nawet bardzo szczupła jak ma dupę to możebyć uznana za ultraatrakcyjną, miałam koleżankę, która z twarzy za ładna nie była, ogólną budowę,kość, miała jak 10 latka (nosiła XXS), ale miała też odstający tyłek (nie bardzo, trochę), to miała mega powodzenie. NAwet mój były mówił, że jest przesadnie chuda, a sam za nią wcześniej latał :P

Gość prawictwo pospolite 143
Wszystkie te dziewczyny z linków według mnie mają dobre ciała http://wrzutmaster.wrzuta.pl/film/areFcwhvoxp/diabelska_edukacja Jasne , różnią się od siebie , ale każda z nich daje radę .. I wlasnie tak zbudowane kobiety są najzgrabniejsze .. Siostry nie słuchaj ja mam rację.

Gość gość
A moja koleżanka jest chuda a ma takie potężne grube uda i krótkie nóżki małe stoki dla mnie to jest ohydne bo to przesada a chłopakom sie podoba co.. Jest ładna:) a druga koleżanka ma krzywe nogi i wiszaca d**e ale jest mega ładna z twarzy i tez sie wszystkim podoba wiec mi sie wydaje ze figura nie jest taka wazna byle tylko nie była gryba za wielka albo za mala... Twarz devyduje

Gość gość
Ja właśnie piersi nie mam jakiś wielkich ani małych wiec ok z nich jestem w miare zadowolona z tyłka jeszcze bardziej bo od zawsze mam duży ( nie w sensie szerokości) podniesiony i wystający czy jak to nazwac xdd kiedyś byłam smutna z tego powodu co wydawało mi sie ze to wada ale koleżanki zaczęły mi mówić ze zazdroszczą, chłopaki ze mam z******ty, same koleżanki zaczęły ćwiczyć ale im to nie pomaga ja tez trochę ćwiczyłam na pośladki jakieś dwa miesiące codziennie i mi to jeszcze bardziej pomogło a teraz czasami bo nie ma po co ale i tak nie jestem przekonana ze swojej figury cycki i dupa to nie wszystko mam inne defekty

Gość Key_system
Również uważam, że moda na bycie szczupłą już dawno minęła. Ja osobiście wolę kobiety dobrze zbudowane i wcale nie muszą być umięśnione. Po prostu kobietę trzeba mieć za co złapać a co idzie w parze ma porządne pośladki oraz piersi. Nie rozumiem więc dziewczyn, które ciągle się odchudzają. Te które czują się "grube" nie przejmujcie się, wyglądacie świetnie :) Pozdrawiam

Gość prawictwo pospolite 143
każdy ma defekty .. Chodzi jednak o to , żeby na 10 pozytywnych cech miec 3 negatywne a nie odwrotnie .. Niektóre swoje wady można przynajmniej częsciowo wyeliminowac albo osłabić .. Gorzej jeśli te wady narastają do tego stopnia , że pewnego dnia sie budzisz i wyglądasz jak Weronika Grycan

>>>faceci jakie wolicie kobiety?<<< x OKRĄGŁE :) :) :) i inteligentne :) :) :) .

Gość gość
nie inaczej jak średnio puszyste kobiece kobiety