Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Fajnie by było mieć kogoś

Polecane posty

looooser ja miałem kilka okazji zresztą napisałem ci na twoim temacie dziś

Gość dziewiędziesiąt dwa
Chciałbym spotkać sam na sam Lenę J. i się z nią związać dzięki temu. Na początek zaprosić ją do cukierni i później mam nadzieje że nasza znajomość będzie się toczyć w pożądanym przeze mnie kierunku. Ale tego wszystkiego nie będzie jeśli ona będzie zajęta albo jej w ogóle nie spotkam.

no trudno takie życie nie poradzisz czasami trzeba odpuścić ty jesteś młody a ta osoba za stara to musiało się tak skończyć

ale dasz rade będzie dobrze poszukaj dziewczyny jak ci radziłem albo chłopaka się zakochasz i będzie dobrze :)

Gość gość
no fajnie

Gość gość
dobry zwiazek to raj na ziemi

Gość gość
puszczałeś się z jakimś staruchem? to obrzydliwe :O lepiej szukaj sobie chłopaka, bo na normalną dziewczynę nie zasługujesz i możesz zniszczyć jej psychikę, bo chyba nie myślisz, że twoja przeszłość nie wyjdzie na jaw jeśli będziesz w związku.

ble ble - jakie ty niby miałeś okazje? Na oddziale [sychiatrycznym?

Gość gość
jeśli moja wypowiedz cię uraziła to przepraszam, ale dla mnie to naprawdę obrzydliwe i mało która dziewczyna chce chłopaka bi, chyba że sama ma takie upodobania. ale przecież nie jestem wyrocznia i może znajdziesz fajną dziewczynę, której nie będzie to przeszkadzało. a teraz przestań się mazać, chyba każdy z swoim życiu miał przynajmniej raz złamane serce, trzeba zaakceptowac sytuację, a z czasem będzie lepiej.

Może i tak ale jeszcze jak długo będę go kochał ? co zrobić by o nim zapomnieć na zawsze 😭😭😭😭

Skoro miałeś okazje, jako nastolatek, to dlaczego jesteś sam? Może Bóg ciebie skarał za ateizm?