Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Fajnie by było mieć kogoś

Polecane posty

google tak jak mówiłem najlepszym sposobem na nieszczęśliwą miłość jest zakochać się w kimś innym x jestem nieśmiały i może dlatego a teraz nie jestem za przystojny i nie mam nikogo :o

😭😭Może i tak ale ja jestem do niego mocno przywiązany !! i nie wiem czy bym zdołał znowu kogoś pokochać tak bardzo jak jego 😭😭

Gość gość
ale z was c***y. nie dziwię się że żadna kobieta was nie chce.

Tak ale ja jestem bardzo uczuciowy i tak prędko nie zapominam o kimś kogo kochałem 😭

pamiętaj że ja też jestem człowiekiem i też mam uczucia kiedyś jednej dziewczynie z klasy się podobałem i ona mi też i też do niej coś czułem a jak ją ostatnio widziałem na fejsbooku to kobieta pierwsza klasa pierwsza liga można powiedzieć i też mi serducho odżyło więc lata mijają a trzeba żyć dalej !

Też kiedyś byłem zakochany w pewnej dziewczynie 😭😭ale to już mi przeszło bo jej nie widziałem z trzy lata 😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 albo tak idę spać BLE BLE ja wieczorem tak jak wczoraj będę na kafeterii to będziemy mogli popisać ?

Gość gość
google, jakiegoś 2 dni temu pisałeś, że nie mógłbyś się zakochać z facecie, że w twoim przypadku to możliwe tylko jeśli chodzi o dziewczyny choć jesteś bi. dziś rozpaczasz i twierdzisz, że kochałeś swojego sponsora. zdecyduj się :O

Ale nigdy nie będziesz miał ty ani tobie podobni i bardzo dobrze bo jesteś tylko ułomnym, starym wypierdkiem godnym poniżenia który uważa że kobieta to jest coś co trzeba mieć, który nie ma żadnego pojęcia o kobietach, nie potrafi nawet z nimi rozmawiać, a chce zabierać się za dziury, tak cię fascynują dziury - to weź się za dziury ozonowe.

Już nie śpię ale za chwile znowu idę spać No a jednak zakochałem się w nim 😭

:( 😭😭😭😭😭😭😭😭 :( :( 😭😭😭😭😭😭😭😭 :( Ciekawe czy kiedykolwiek o nim zapomną ? bo co dzień o nim myślę i go kocham 😭chyba nie potrafię bez niego żyć

Gość gość
Przykro mi ale musisz poszukać sobie kogoś innego