Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopiec z.włosami na żel. Co o tym myślicie. Sytuacja.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wróciłam z zakupów. W kolejce stałam za mamą, która była z synem. Ładna kobieta, długie włosy, a syn ? Włosy al`a Łukasz Piszczek, czyli boki wygolone, a góra zapuszczona postawiona na żelu. Wszystko byłoby ok gdyby mów fakt ze chłopak nie miał 2 lat. Co o tym myślicie ?

Gość gość
ja bym swojemu trzylatkowi wlosow na zel nie zrobila, bo nie podoba mi sie to, ale gdyby zobaczyl u kogos i poprosil? To czemu nie? Problem bylby gdyby chlopiec z nazelowanymi czy nie wlosami Cie wyzywal albo kopal, a tak? ;)

Gość gość
Co o tym myslimy. Ja myśle że to byłoby równie chore jak przekłuwanie uszu rocznej dziewczynce

Gość gość
Dziecko było grzeczne, ale cholera mój syn ma 14 lat i nigdy nie miał postawionych włosów NIGDY, a jego idolem jest Łukasz Piszczek, który nosi nosi włosy na żel i nigdy nawet nie przyszło mu do głowy, żeby sobie postawić włosy.

Gość gość
A co w tym złego? Mieszkam w holandii i tutaj to normalne, przecież nie szkodzi to ani jemu ani nikomu innemu. Chora polska mentalność!

Gość gość
Ale co to daje takiemu dziecku ?

Gość gość
Nic. Tak samo jak ubieranie go w ladne ubrania. Przeciez jak bedzie chodzil w poplamionych wytartych czy starych tez mu sie nic nie stanie a mimo to ubieramy dzieci schludnie i czysto. Prawda?

Gość gość
Dziecku nic, rodzicowi się podoba to niech sobie tak robi. Równie dobrze można pytać po co dziecku ładne drogie ubrania, wózek za kilka tys jak to dziecku nic nie daje.

Gość gość
Ale postawione włosy, wygolone, nie wyglądają ładnie.

Gość gość
Matka ładna, ładnie kobieco ubrana, w szpilek, a dziecko - czerwone spodnie, bluzka szara, buty nike a te włosy fuj.

Gość gość
Straszne o jeju jeju, nie posikaj się ! Mój syn miał 11 msc jak byliśmy na weselu szwagierki mej. Był tam z nami do godz. 18 potem zabrali go moi rodzice. Ja byłam wystrojona, mąż również a więc dziecku zrobiliśmy delikatnie włoski u góry na piankę i nie widzę w tym nic złego i nienormalnego, a wyglądał fantastycznie, wszyscy byli zachwyceni małym "przystojniakiem" :D Weź się autorko puknij. Jak matka jest zadbana czysta i ładnie ubrana to tylko o niej świadczy dobrze, że dba również o wizerunek swojego potomstwa ! Bo są lale, które mają dzieci w brudnych wózkach, brudnych ciuchach z niedomytymi buziami, albo posmarkane całe. To Ciebie nie razi ? a dziecko z włosami obciętymi tak i tak i wymodelowaną fryzurą porusza Cię tak że musisz obgadywać kobietę na kafeterii ? :o

Gość gość
Niespełna roczniakowi układac włosy na żel/pianke- jaka patologia :D To już ten 2latek to znośniejsza wersja. Może zamiast smoczka daj fifke będzie cool :o tfuuu

Gość gość
Ojej straszne. Kolezanka nie zna znaczenia patologia....

Gość gość
Układanie włosów na zel niemowlakowi to PATOLOGIA i taka prawda, nawet sobie nie wyobrażam jak taki dzieciak musi okropnie wygladac, pielucha na tyłku i włosy na żel- jak syn discopolowca, tandeta, nie zdziwiłabym się gdyby to dziecko miało założone dodatki typu bransoletka za 5zł z chińskiego sklepu a mamusia białe kozaki.

Gość gość
A znasz znaczenie patologia? Raczej nie...

Gość gość
Akurat mamusia bardzo ładnie wyglądała i widać, ze ciuchy nie byle jakie. Kobieca sukienka beżowa do tego miętowa marynarka i miętowe buty na koturnie i beżowa torebka, włosy za łopatki rozpuszczone.

Gość gość
Tutaj kazdy kto robi inaczej niz "JA" to patologia...

Gość gość
Matki polki we wszystkich zachowaniach nie po ich myśli widzą patologie

Gość gość
Rzygam tekstem " matki polki" jakim wsiurem umysłowym trzeba być by zelować włosy niemowlakowi. Jakies remizowe zapędy, i wybujałego ego- ze to takie światowe i modne, a tak naprawdę u większości ludzi wzbudzi to litośc a nie zachwyt, i nie wynika to z zazdrości- jak ktoś napisał super widok maluch pielucha i włosy posklejane żelem :o

Gość gość
A od jakiego wieku można używać żelu?

jestem bardzo często w UK i notorycznie widze tego typu fryzurki u maluchow , czy tez irokezy dziecka w spacerówce :D.....komicznie to wygląda Co ja na to? a no nic, mimowolnie zdumiona uśmiecham się pod nosem ,bo naprawdę jest to śmieszny widok, taki maluch a już tak wystylizowany :D

Gość gość
Wygląda to tragikomicznie, tak małe dzieci nie wymagają stylizowania na macho bo to obleśnie wygląda, ale sa ludzie którzy maja np. kompleksy i twierdza że musza podrepoerować wygląd dziecka, czasem w tak głupi sposób.

Gość gość
Dla mnie super :)

Gość gość
No co wy Piszczek jest pięknym facetem <3

Gość gość
Dziecko można fajnie ubrać dodatki itp. jednak nażelowane włosy u dziecka wyglądają prostacko, ojciec pewnie ciasne dżinsy z przetarciami i koszulka polo z kołnierzem w góre, matka solarystka czarne lub żółte włosy oraz tipsy. Dziecko z nazelowanymi włosami dopełnia te wizje :classic_cool:

Gość gość
Co was to obchodzi ? Każdy ubiera i czesze własne dziecko wg swojego gustu. Zajmijcie się w końcu sobą

Gość gość
mi się podoba :) jednak osobiście bym tego nie zrobila. moje dziecko miało postwione poraz pierwszy gdy szlo na rozpoczęcie roku szkolnego . czyli miał 5 lat i szedł do zerówki.

Gość gość
Piszczek fajny ?

Gość gość
A kto to Piszczek ?